| sars a întrebat:

In primul rand, as vrea niste raspunsuri mai dezvoltate.
Dau fundita.
Imi place mult mult de un baiat de la mine din clasa (sunt a8a), dar nu stiu daca ma place.
Dar cred ca un pic acolo are o simpatie pentru mine...
Deci:

1) Cum sa fac sa ma placa?

2) Ar trebui sa ma schimb?

3) Aveam o colega pe nume Alexia de care ii placea, dar fata nu a inteles...
Dupa aia ei i-a placut de el(Andrei).
Dar lui nu i-a mai placut de ea.

4) De unde stiu ca ma place?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Oh. In primul rand nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni. El trebuie sa te placa cum esti. Ia gandeste-te, vrei sa fi langa el mereu, ca o persoana schimbata? Nu cred.
Sau cel putin asa cred eu. Sau asa am vazut pana acum. Dragostea pentru un baiat in clasa a 8-a nu o sa ramana mereu asa. Crede-ma. O sa vina liceul, facultatea. Lucrurile se schimba. Stiu o persoana care gandea foarte corect cu privire la acest subiect. Si sper sa ajunga departe.
Sa revin...
Daca el nu ii mai placea de ea inseamna ca e schimbator. Nu vreau sa spun lucruri rele.
spune-i ce simti si o sa vezi.

| DoarBogdan a răspuns (pentru DoarBogdan):

Mersi de funda. Si sper ca te-am ajutat.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mai bine vezi de școală și lasă băieții în pace. probabil sunt câteva mii de băieți pe lumea asta de care te-ai putea simți atrasă dacî i-ai întîlni și invers.Atracția e doar un semn că ai un organism care funcționează normal, nu că trebuie să faci neapărat ceva Mai bine roagă-te ca pe viitor la momentul ppotrivit să găsești pe cineva cu care să te căsătorești și nu-ți risipi energia sufletească pe presupuneri, împăcări, despărțiri, dezamăgiri, suferințe sentimentale ci pe a deveni tu o persoană matură și plăcută pe care și alții vor dori să o aibă în preajmă.

| RAY a răspuns:

1,pe nimeni in lumea asta nu poti face sa te placa ma refer prin fizicul tau nu prin carcater da, desi daca o persoana e atrasa sexual de tine e din cauza fizicului nu emiti atractie fata de sexul opus nu e atrasa de tine simplu
2, daca e baiat frumos, popular cam da, dar pentru sex te va accepta
daca e cuminte va saliva dupa tine
3, se uita la tine, reprezinti un interes pentru el simplu, intreaba de tine etc
sunteti copii asa ca e greu de spus, posibil in capul lui mai ales la pubertate e doar sex

| Doub a răspuns:

Ce face un tip la tine în cadă?
Cadă voiai să zici, nu?

| RainmakerX a răspuns:

Hello.

In primul rand scuze ca spun asta dar mai bine te concentrezi pe evaluarea care vine... O sa ai timp de iubiti la liceu.
In fine.

Nu iti recomand sa ai un iubit de la tine din clasa.

1.Fii tu insati! Degeaba te place daca tu nu esti asa...
2.Nu te schimba! Daca te place atunci te place asa cum esti.
3. Daca se comporta mai bine cu tine decat cu altele atunci s-ar putea sa te placa. Deci daca te trateaza diferit atunci sunt sanse mari sa te placa.

| alexandrualind a răspuns:

1.Sa ai spusi lucruri frumoase lui si sa ai areti ca tu il placi.

2.Ar cam trebui sa te schimbi.

3. Daca vezi ca sta mult pe langa tine.