| usernamealy a întrebat:

In primul rand CRACIUN FERICIT tuturor!
este la scoala un baiat de care imi place si eu cred ca si lui ii place de mine si asa imi spun si prietenele mele (adica face unele gesturi si se uita intr-un anumit fel prin care imi arata ca ii place de mine), dar mai este o colega care il place si se tot da pe langa el, dae el nu o baga in seama si tot la mine se uita. prietenele mele imi spun sa nu imi fac griji ca fata aia nu are nici o sansa dar eu tot ma gandesc ca poate o sa o placa pe ea deoarece ea e mai indrazneata ca mine si o sa vb cu el crying oare ar trebui sa imi fac griji
vreau mai multe pareri
va pup:*:*:*

Răspuns Câştigător
| dydyutza_1888 a răspuns:

Draga aly, am trecut prin asta si stiu cum te simti, dar nu trebuie sa iti faci griji, si mie imi placea de un baiat si unei alte fete ai placea de el si se dadea la el, dar acum baiatul este iubitul meu, pentru ca el nu se uita la ea, chiar daca si ea era mai indrazneata ca mine.Cu toate ca eu sunt foarte timida, el tot pe mine m. a preferat si acum este iubitul meu, Sa nu iti faci griji in privinta fetei aleia.Si eu te pup :* Craciun Fericit si tie!

2 răspunsuri:
| sweettyyyy a răspuns:

Nu stiutiu... dac intr-adevar el te place...cred ca r trebui sa fci si tu niste gesturi in care el sa inteleaga ca il placi`!
Sau incepe a vb cu el pe site-uri`!
Incearca sa te impreietenesticu el...si dupa asta vezi ce urmeaza`!
Si daca lui intr-adevar nu-i place de "fata ceea" atunci nu ai de ce sa iti faci griji`!
Asha ca multa bafta...si daca se primeshte ceva... sper sa fiti fericitzihappy
Si sa nu se gaseasca vreo deshteapta sa va desparta`!
Pa pa.:*
Si kraciun Fericit`!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy
Parerea mea in ceea ce te priveste este ca nu ar trebui sa iti faci prea multe griji deoarece dupa cum ai sp si u, daca el nu ii da fetei aceea atentie nu are cum sa o plac. unui baiat cand ii place o fata face tot posibilul sa o aibe nu o trateaza cu indiferenta as ca stai linistita nu o sa ti`l 'fure''ea dar va fi alta daca u nu ii dai de inteles ca il plaki macar putin.nu am treqt prin asta dar cunosc cazuriwinking