| KillerWillBeBack a întrebat:

In primul rand FUNDA! Poate ma veti intelege si ma veti ajuta cu mica mea problema. Povestea nu este foarte lunga, o poveste fara nume. Acum doi ani am fost impreuna cu un foarte bun prieten. Nu ne-am despartit (adica nu am zis:Nu mai suntem impreuna), am uitat amandoi dar suntem la fel de buni prieteni. La sfarsitul verii mi-a zis ca ma place, am iesit in oras, ne-am distrat. Azi in ultima ora tot ma gadila, facea glume amuzante despre mine la care si eu radeam(nu era glume proaste, ne desenam ca doi copii mici ). Atunci cand se mai intampla asa ii zic :"Daca imi mai faci asa inseamna ca ma placi". Pana atunci a mers dar astazi nu ma lasa in pace. I-am de zis de 10 ori. Cand am mai ramas doar eu, el, o colega si prietena mea cea mai buna i-am zis :"Esti un bun actor! Ce bine jozci ca ma placi". Atunci ca el a zis ca poate ma place, si mi-a zis-o de 4 ori. Ziceti voi, ce sa cred din aceasta? Dar daca ma intrebati pe mine, si eu cred ca il plac.

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Poţi crede că încă ţine la tine. Probabil era confuz şi de aceea a renunţat la relaţie. Din ce spui tu este destul de clar că vă placeţi, dar totuşi aşteaptă să facă el primul pas, asta ca să nu rişti să se repete faza când "aţi uitat" şi aţi rămas prieteni buni.
Succes!

4 răspunsuri:
| spiniii a răspuns:

Pai eu zic ca te place si inca mult dar un mic sfat: nu-l mai pune in situatii din astea"penibile" de fata cu prietenii vostrii comuni sau necomuni ca nu-ti va spune clar adevarul.cand o sa fi doar tu cu el o sa-ti spuna tot ce simte, ii va fi mai usor.in orice caz e clar ca te place[mult]si tu il placi deci..bafta!

| KillerWillBeBack explică (pentru spiniii):

Cum sa incept discutie? Adica este este un baiat educat, singur la parinti. Ne stim de mai mult de 7 ani. Stie cand sunt suparata sau vesela.Ma cunoaste perfect! Deci, cum sa incep?

| irina41099 a răspuns:

Pai vad ca va placeti reciproc si daca vreti sa fiti un cuplu zi si tu ceva de genu:Mai ti minte ca noi eram combinati. Apoi vezi cum evolueaza.Bafta

| KillerWillBeBack explică:

Va multumesc la toti!