| -=AleCS=- a întrebat:

In primul rand La Multi ANI! Multa sanatate. fericire, sa vi se implineasca toate dorintzele si anum 2010 sa fie mai bun ca 2009

Problema mea... Ce stiti despre xBox 360
am vazut pe youtube cum ca "moare" apare cercul ala roshu si nu mai poti face nimic cu el, alti sustineau ca pot sa il repare nu stiu cum sa fie verde, este adevarat asta? Adica se duce asa rapid? Si este bun in comparatie cu celelalte console, PS3 sau Wii? multumesc

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

La multi ani! Mi se pare mai bun Wii.

| elena a răspuns:

Multumesc. Urarile tale sa ti se intoarca inzecit si sa ai parte de prieteni adevarati pe care sa-i meriti si sa te merite. Si eu cred ca Wii este mai bun. Toate bune...

| another_emo_girl a răspuns:

Nu cred ca i adevarat cum ca pot sa'l repare.is niste excroci. oricum, cred ca wii e mai bun

| andrei007 a răspuns:

Eu am ps3 si e mai bun, are un singur lucru in plus este si blu ray

| ccristi2297 a răspuns:

Iti spun sincer.ps3 este mai bun deoarece riiscul de rrod( la xbox) este mai mare decat riscul de ylod(la ps3) si in plus daca vrei sa joci pe xbox un joc online cu prietenii trebuie sa platesti o suma pe luna pe cand la ps3 nu dai nimica joci FREE cu prietenii. Deci in concluzie ce ai alege?

| cocoju92 a răspuns:

Toti zic WII pentru ca Wii pare mai amuzant.Am un Xbox si chestia cu cercul rosu(RROD) nu se intampla decat la americanii aia retardati care nu ii lasa nici 1cm de aerisire si se joaca NON-Stop.Nu iti face griji. Xbox-ul este modabil fata de ps3.Si...sa stii ca si la ps3 apare si se numenste YLOD si se intampla la fel, nu mai poate fii reparat.Si inca ceva, in vacanta de vara apare la Xbox o camera care o sa fie gen Wii dar fara telecomanda, si o sa scaneze miscarea dar si vocea, si face ce ii zici.Chestia se numeste Project Natal.Cauta pe youtube.Bafta,sper ca te-am ajutatbig grin.Am un Xbox si il recomand tuturorbig grin, e cel mai bun.

| outlaw a răspuns:

Aceea eroare se numeste RROD este reparabila sunt cazuri in care da nu se mai repara dar mai rar da cum zice cocoju92 apare Project Natal care va fi un fel de WII eu unul nu cred ca sa o imi cumpar pentru ca banuiesc ca o sa fie scump eu am un xbox de 1 an si nu am probleme cu el