anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In primul rand, punand aceasta intrebare nu ma astept si nici nu vreau ca niste persoana pe care nici nu le cunosc sa ia o decizie in locul meu. Doresc doar sa citesc niste pareri in legatura cu dilema in care ma aflu.

Ma hotarasem sa aplic pentru studii in strainatate, insa din pacate, m-am "trezit" putin cam tarziu, fiindca termenul limita era 15 Ianuarie. Imi doresc foarte mult sa fac asta, insa singura varianta ar fi sa mai raman un an acasa sau sa renunt la idee si sa ma inscriu la facultate in Romania. Nu vreau sa fac doar un an de studii in Romania pentru ca dupa aceea sa aplic pentru studii in afara, fiindca nu ar avea niciun sens.

Un alt "detaliu" important este ca ai mei imi pot oferi bani doar pentru un an de studiu in afara, pentru ca dupa aceea sa imi gasesc un job part-time acolo ca sa mai pot ramane.

Deci, voi ce ati face: ati ramane un an acasa, riscand putin, din punct de vedere financiar, alegand sa plecati in afara sau ati urma o facultate in Romania, fara a se pune problema banilor? As dori sa aflu cateva pareri si ce ati face in locul meu. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| IsAbElLaSwEeT a răspuns:

Mie, sincer nu imi place sa ma bag in viata altora sau sa iau decizii in locul celorlalti asa ca prefer sa iti dau un sfat. Daca chiar crezi ca vei gasi un job in strainatate si poti sa ramai acolo, ar merita sa mai astepti... dar daca nu, cred ca daca ai face doar un an de facultate acolo, ar fi ca si cum ai face doar un an aici. Intelegi ce vreau sa spun... e decizia ta, fa cum crezi ca e bine. Succes!

0 răspunsuri: