Daca vrei neaparat sa te bati atunci ai mai multa incredere in tine ca stii 100% ca il vei bate... dar tot nu inteleg de ce vrei sa te bati.Rezolva cu gandire si vorba si nu vei mai ajunge la bataie. Si dintii pot cadea, nu se sparg ( a patit`o o fata de la mine din clasa, sora ei mai mica i`a dat un pumn in gura si i`a cazut un dinte din fata).
Fi mai sigur pe tine, ai spus ca ai sanse 100% sa il bati, asa ca nu inteleg de unde frica? Ai facut foarte mult sport, nici nu se poate atinge de tine. Mie mi-e frica sa nu ii rup eu dintii ca stii cum e, fatalaii se duc la mama si aia crizata suna la politie Ai incredere in tine!
BAi eu zic asa... si mie mi-e frica sa ma bat de unu dintre primele si cele mai importante motive sunt ca daca il inpingi dintr-o neatentie pica si da cu capu de ceva de calorifer de trotuar.etc. dupa aia il vei avea in constiinta pe viata. Mai bine il eviti si nu dai in el... si daca incepe sa dea in tine ii dai un croseu sau un oppercut da sa fii sigur ca nu are unde sa se loveasca daca pica
Nu mai fi atat de sigur pe tine. Si eu am practicat box, pana am fost scos in suturi de antrenor pentru ca eram psihopat (nu zic asta cu mandrie). Inca esti mic, dar ai timp sa cresti si sa realizezi ca sunt altii mai buni decat tine. Probabil varsta te face sa crezi ca esti invincibil (supranatural, etc.) Nu mai fi sigur 100% ca dai si cade boul ca prosopul si nu fa din bataie subiect de forum, caci nu isi are rostul. "Bataia" este ceva cat se poate de natural si urasc sa o vad transformata in SF-uri. Daca esti atat de "capabil" demonstreaz-o, fara sa precizezi ce ai facut, cat ai facut si lasa-te condus de instinct. Am sa spun acum ca pe parcursul vietii am luat si am dat (in ordinea asta) si ca am primit multe amenzi si chiar am fost aproape de a face inchisoare. Am dezlocat odata maxilarul unui fiu de preot si am avut norocul de a afla ca parintii nostri se cunosteau. Profita de aceasta bariera (numita ratiune) si nu iti dori sa descoperi adevaratele porti ale violentei, care te pot trimite in cele mai urate cosmaruri.
Anonim are dreptate asa este mai bine eviti decat sa dai... Aceiasi frica o am si eu. sunt 100% sigur ca il bat da imi este frica sa dau in el,,, da va zic eu la toti fricosii ca mine ca tine ca altii noua ne e putin frica si ca il lovim da ne e si frica ca puntem sa neo luam si noi grav de tot. chiar daca stii ca il bati 100 % se enerveaza ala odata ia ceva un scaun in clasa o piatra afara da dupa tine sau nu esti atent iti sparge fata. si de asta imi este frica si sunt sigur ca si tie iti este frica si de asta. Stima si uita de bataie ca nu-i bine... mai bine liber decat in puscarie
Stefan23k23 întreabă: