Trebuie sa te gandesti ca ar fi putut fi ceva atunci cand te-a refuzat. Poate ii era frica sau nu te cunostea bine. Oricum cel mai bine ar fi sa accepti invitatiile ei si sa vezi pana unde merg lucrurile. Nu te descuraja pentru ce s-a intamplat in trecut.
Mersi. Deci acum vorbesc cu ea si imi spune tot felul de epitete in legatura cu personalitatea mea... Mi-e frica nu stiu de ce... Daca ma fac de ras?
"epitete in legatura cu persoana mea" complimente? Fii tu insuti si indiferent ce se va intampla vei sti ca ai fost sincer Stai calm nu te mai impacienta. Relaxeaza-ti mintea si comportate normal. Fa dupa ea sa vezi unde ajunge-ti sau ce urmareste.
Ati mai vorbit de cand te-a refuzat? Daca si-a schimbat parerea asa de-odata e cam dubios... sa nu fie vreo provocare. Sau poate chiar te place! Acum tu stii cel mai bine, degeaba ne dam noi cu presupusul.
Buna Bogdan Sfatul meu este sa renunti la aceasta fata, daca ar fi o fata de nota 10 sau macar 9, ar sti sa te respinga frumos, in schimb observ ca ti-a raspuns foarte urat. E normal sa te simti rau, insa trebuie sa fii constient de cateva lucruri importante legate strict de tine: in primul rand ai avut curaj sa mergi la ea si sa ii impartasesti sentimentele.In al doilea rand nu a fost gresit ca ai procedat asa, cat timp nu ai fost foarte insistent si din istorisirea ta, reiese ca nu, si nu e gresit nici ca te simti rau.Insa mi-as dori sa te rog sa te gandesti daca vrei o aventura sau o relatie de durata pentru ca nu pare promitatoare tipa,prima intalnire in club? Cred ca vrei mai mult de atat, nu te gandi ca are bani si ca e draguta, gandeste-te de cate ori iti va calca pe suflet fara sa ii para rau. Este opinia mea, tu poti decide cum doresti
chiar si din instinct, uneori mai procedam si asa
Bafta!
Mersi de raspuns. Nu prea vreau o aventura, nu sunt acel gen de baiat. Dupa parerea mea, cand poti profita de o fata, barbat e cel care ramane cu pantalonii pe el. Nu e chestia ca are bani, e chestia ca-i plac banii. Si sincer, chiar daca acum miraculos, ma place, eu nu o mai fac. Cel putin nu acum. Dupa toate cele care s-au intamplat, as avea o satisfactie sincer, sa o fac sa sufere, sa ma razbun intr-un fel. Dar n-o s-o fac. Mersi de raspuns. Esti tare. Ai un vot, si cand am ocazia o funda.
Robert71 întreabă: