| Exezic007 a întrebat:

In primul rand trebuie sa va spun ca este vorba despre o fata.
In al doilea rand... sunt timid.
Inainte de a va adresa intrebarea as vrea sa va spun cum m-am indragostit de aceasta fata.
Eu(14 ani) si cu varul meu(16 ani) am hotarat ca acesta sa doarma la mine cateva zile. In prima seara a intrebat o vecina de-a mea(15 ani)daca vrea sa iasa afara in acea seara impreuna cu vara ei(tot 15 ani). Ele au acceptat. Imediat ce am vazut-o pe vara vecinei mele, pur si simplu m-am indragostit de ea. La inceput, nu prea vorbeam, dar pe parcursul serii am inceput sa discut si eu mai mult cu ea.Eu fiind timid incercam sa ma apropii de ea indirect, si cumva cred ca a observat acst lucru deoarece a venit la mine si m-a pupat direct pe buze, de mai multe ori in cateva minute. Pe la ora 1:00 se facuse cam racoare( intr-adevar plouase inainte si atunci chiar mai cadeau cativa stropi).Ea a zis ca ii este frig, iar eu i-am oferit bluza mea. Ea a acceptat si iar m-a pupat.
Urmatoarea seara cand am iesit cu ele afara, aceasta parea mai interesata de varul meu. Pe mine nu prea ma mai bagat in seama, chiar l-a pupat si pe el.Parca nici nu mai eram acolo.
Urmatoarea seara parea mai interesata de mine, de data aceasta nu-l mai baga pe el in seama.Si am tot continuat asa cateva zile pana cand eu si varul meu ne decidem sa le invitam la un film la mine acasa. Ele au acceptat fara ezitare. Cand filmul a inceput ea parea interesata de varul meu, dar pe parcurs l-a lasat balta pe varul meu si a venit la mine si m-a lasat s-o tin in brate pe toata durata filmului.
Urmatoarea seara am decis sa ne mai uitam la un film, de data aceasta pe tot parcursul filmului a stat numai cu varul meu. Si uite asa am ajuns pana in prezent. Acum presupun ca pot sa va adresez intrebarea
Prin aceste gesturi ea doreste sa ma faca pe mine gelos, doreste sa-l faca pe varul meu gelos sau nu este interesata de niciunul?
PS:Ea rade la toate glumele ( si la ale mele si la ale lui)

Răspuns Câştigător
| horansgang a răspuns:

Wow. tu vorbesti serios? frate, o fi ea frumoasa, dar las-o in plata Domnului, pai cum vine asta? nici n-am cuvinte sa descriu tipul asta de femeie ca nu vreau sa jignesc pentru ca nu o cunosc, dar omule, gata, ajung! nu mai iesi cu ea.
ce e cu voi? sunteti niste copii, dar totusi, voi nu ganditi? uite ma ce tupeu pe fata asta. in fine, voi nu cominicati? nu v-ati pus intrebari? "bai, ce-i cu asta, azi m-a pupat pe mine, ieri te-a pupat pe tine, hai s-o intrebam pe cine vrea sa pupe in continuare doar unul dintre noi".
scuza-ma, dar mi se pare absurd, trebuie sa ma cresti putin pana vei realiza ca asa ceva nu e normal. uite, si eu am tot 15, dar nu ma comport asa, e pur si simplu gresit!
lasa ca o sa gasesti tu o fata mai buna decat ea pe care o sa o tii doar tu in brate si o sa te sarute numai si numai pe tine, dar las-o pe fetita asta. multa bafta!

1 răspuns:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Este o fetita usuratica daca saruta un baiat in prima zi.l-a sarutat si pe vara-tau...concluzia este ca nu-i de tine.
Pe langa tine si varul tau cine stie cati flacai au mai atins buzele acestei domnite