Wow. tu vorbesti serios? frate, o fi ea frumoasa, dar las-o in plata Domnului, pai cum vine asta? nici n-am cuvinte sa descriu tipul asta de femeie ca nu vreau sa jignesc pentru ca nu o cunosc, dar omule, gata, ajung! nu mai iesi cu ea.
ce e cu voi? sunteti niste copii, dar totusi, voi nu ganditi? uite ma ce tupeu pe fata asta. in fine, voi nu cominicati? nu v-ati pus intrebari? "bai, ce-i cu asta, azi m-a pupat pe mine, ieri te-a pupat pe tine, hai s-o intrebam pe cine vrea sa pupe in continuare doar unul dintre noi".
scuza-ma, dar mi se pare absurd, trebuie sa ma cresti putin pana vei realiza ca asa ceva nu e normal. uite, si eu am tot 15, dar nu ma comport asa, e pur si simplu gresit!
lasa ca o sa gasesti tu o fata mai buna decat ea pe care o sa o tii doar tu in brate si o sa te sarute numai si numai pe tine, dar las-o pe fetita asta. multa bafta!
Este o fetita usuratica daca saruta un baiat in prima zi.l-a sarutat si pe vara-tau...concluzia este ca nu-i de tine.
Pe langa tine si varul tau cine stie cati flacai au mai atins buzele acestei domnite