anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In primul rand vreau sa le multumesc celor care au raspuns la intrebarile mele anterioare! Acum as avea alta intrebare si sper sa ma ajutati. Cum iti dai seama ca cineva te place, de exemplu un baiat? please, help me!

2 răspunsuri:
| Snicker a răspuns:

Buna,
nu poti sti niciodata cand unui baita ii place intr-adevar de tine, depinde de felul lui, se mai poate juca si cu fata sa o pacaleasca, cum s-ar zice, dar de cele mai multe ori asta nu se intampla.

atunci cand te place un baiat acesta te prinveste insistent, dar daca este timid, atunci cand observi ca te admira isi intoarce privirea spre altceva, iti zambeste cand te uiti la el, te baga in seama (daca este mai indraznet).

uite mai bine un site care cred ca te va ajuta, mie mi-a fost de folos intr-o problema ca a ta http://www.kudika.ro/......arbat.html
te pup papa

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Sal.:*

Eu sunt de parere ca poti sa iti dai seama, adica sa banuiesti cand un baiat te place. Daca se comporta intr-un anumit fel sau are un anumit limbj.
Dar asta nu poti oberva intr-o zi, doua.Trebuie sa vezi atitudinea lui fata de tine mai mult timp.Sa-i pui anumite conditii sau nu-ti placa ceva, atunci el va trebui sa-ti faca pe plac daca te place cu adevarat! Si va trebui sa te accepte asa cu sau fara conditii!
Dar de exemplu un baiat se uita la tine insistent, asta nu inseamna ca te placestraight face!
Altceva nu stiu ce as putea sa-ti zic. Daca si tu il placi, totul e sa te atasezi de el, sa vezi cum gandeste si daca ii place de tine, va insista sa fi-ti impreuna!
Succes!:*