Daca ai posibiliatea de ati petrece cat mai mult timp cu fata placuta, iti vei da seama daca aveti puncte comune.Invit-o la un suc, in parc la o plimbare, sa-i faci complimente. Poate ghicesti ce film nou i-ar putea place si o duci la un cinema.Fii tu insuti cu ea, nu te preface ca esti cineva care nu ai putea fi niciodata.In rest mult succes!
Fara nesimtire si jigniri? Atunci nu mai raspund Glumesc, eu nu sunt "de acord" cu o relatie "la repezeala", adica na doar ce va cunoasteti am impresia ca esti atras de ea doar fizic si dupa mine asta nu e tocmai un prim pas spre o relatie sanatoasa (corect, nu a spus nimeni ca tu asta cauti, poate o vrei doar asa, o perioada caz in care te-as sfatuii sa lasi fata, nu are rost sa sufere). Eu zic sa o inviti undeva, sa iesiti incerci sa o faci sa rada, sa va simtiti bine, apoi la plecare ii poti spune ca iti place sa stai cu ea si ca o placi pe ea si vezi cum reactioneaza. Succes si scuze daca te-am jignit in vreun fel... sper sa mearga relatia, dar ai putea sa mai astepti, poate o mai cunosti intre timp.
Ok, dar problema e ca in jurul ei sunt intoteauna baieti (doar prieteni) si fete... Mergem impreuna acasa cu cativa baieti, deci nu prea am cum sa o invit undeva... A, si o cunosc cam de 2 saptamani.
Pai... intreab-o cand ei nu sunt de fata sau scrie-i ...va intelege ca nu vrei sa auda si restul
Fa astfel incat sa fiti doar voi...si eu am patit ceva similar acum ceva timp, dar le-am spus celorlalti sa o ia inainte si m-au inteles, bine era vorba de grupul meu de prieteni.