| jcjdfh3748 a întrebat:

In regula. Povestea e scurta: De cateva zile, imi place de o fata. Ea e draguta cu mine, desi abia m-a cunoscut, dar vreau sa progresez, ca na... happy Dar nu stiu cum... Niste sfaturi, va rog, dar fara nesimtire si jigniri sau raspunsuri cretine... Va rog

7 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Daca ai posibiliatea de ati petrece cat mai mult timp cu fata placuta, iti vei da seama daca aveti puncte comune.Invit-o la un suc, in parc la o plimbare, sa-i faci complimente. Poate ghicesti ce film nou i-ar putea place si o duci la un cinema.Fii tu insuti cu ea, nu te preface ca esti cineva care nu ai putea fi niciodata.In rest mult succes!

| ElenaSA a răspuns:

Fa-i complimente, invit-o la suc.

| Hakuouki a răspuns:

Fara nesimtire si jigniri? Atunci nu mai raspund laughing Glumesc, eu nu sunt "de acord" cu o relatie "la repezeala", adica na doar ce va cunoasteti am impresia ca esti atras de ea doar fizic si dupa mine asta nu e tocmai un prim pas spre o relatie sanatoasa (corect, nu a spus nimeni ca tu asta cauti, poate o vrei doar asa, o perioada caz in care te-as sfatuii sa lasi fata, nu are rost sa sufere). Eu zic sa o inviti undeva, sa iesiti incerci sa o faci sa rada, sa va simtiti bine, apoi la plecare ii poti spune ca iti place sa stai cu ea si ca o placi pe ea si vezi cum reactioneaza. Succes si scuze daca te-am jignit in vreun fel... sper sa mearga relatia, dar ai putea sa mai astepti, poate o mai cunosti intre timp.

| Dontknowher a răspuns:

Trebuie sa-i spui direct ca o placi o sa aprecieze!

| jcjdfh3748 explică:

Ok, dar problema e ca in jurul ei sunt intoteauna baieti (doar prieteni) si fete... Mergem impreuna acasa cu cativa baieti, deci nu prea am cum sa o invit undeva... A, si o cunosc cam de 2 saptamani.

| theBEST21 a răspuns (pentru jcjdfh3748):

Pai... intreab-o cand ei nu sunt de fata sau scrie-i ...va intelege ca nu vrei sa auda si restul

| Hakuouki a răspuns (pentru jcjdfh3748):

Fa astfel incat sa fiti doar voi...si eu am patit ceva similar acum ceva timp, dar le-am spus celorlalti sa o ia inainte si m-au inteles, bine era vorba de grupul meu de prieteni.