| anonim33222121121 a întrebat:

In Romania se poate face operatia pentru crestere in inaltime ca in SUA? Am 21 de ani si de la 18 ani nu am mai crescut deloc in inaltime.Aceasta inaltime de "spiridus" este un dezavantaj enorm in societate,de multe ori am fost numit pitic, scund.Am 1.78.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu esti deloc scund la 1, 78. Asta daca nu te invarti printre jucatori de baschet de la 1, 95 in sus.

| AFR81 a răspuns:

Nu stiu exact despre ce fel de operatie ai auzit tu, insa se fac in Romania, in Mangalia, interventii prin care se alungesc membrele inferioare. Asta ti-am spus asa, doar informativ, pentru ca ceea ce ai scris aici e o prostie fenomenala si nu te va opera nimeni la 1.78.

| RAY a răspuns:

Esti pe naiba scund la 1, 78, asta e si media barbatilor in Romania, daca aveai 1, 65 da, dar asa esti ok

| RAY a răspuns:

România este pe locul 39, cu o medie de 1, 74 metri înălțime. Pe ultimele locuri sunt bărbații din Indonezia, Bolivia și Filipine, cu mediile de înălțime situate între 1, 58-1, 619 m

http://www.sursazilei.ro/......e-romania/

| Teeeodora a răspuns:

Am o intrebare, daca tu, la 1, 78m inaltime, esti numit pitic atunci cei de 1, 50-1, 60 ce mai sunt?

| DREAMS92 a răspuns:

Am 24 de ani si crede-ma ca m-am inaltat la varsta asta facand sport acasa...imi intind oasele cat pot eu de mult in fiecare zi. operatia de care zici tu este una foarte dureroasa pentru ca ti se va introduce nite schije in oase ca sa ti le lungeasca stai ceva vreme cu ele luni chiar, si simti acea durerea, dar mai mult de 5cm nu ti se lungesc.asa ca fa sport