anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In saptamana " scoala altfel " mergem in excursie de o zi la bucuresti pe 4 aprilie si am o problema. am dat deja banii si nu ma mai pot retrage si atunci sunt sigur pe stop. imi vine ciclul pe 1 aprilie si stiu ca ma tine mai mult de o saptamana deci pe 4 o sa fiu pe stop. Mi-e frica sa nu ma patez . aveti ceva idei ca sa nu ma patez? sa-mi iau o pereche de pantaloni de rezerva?

Răspuns Câştigător
| CopilașTembel a răspuns:

Iti iei vreo 2 absorbante(de noapte) cu tine intr-o gentuta,o pereche de pantaloni de schimb in orice caz,mi-am cumparat un protej slip ceva de genu, e un fel de pereche de chiloti protectori ca sa nu te patezi si lasa pielea sa respire, cred ca gasesti de cumparat in orice magazin de lenjerie si sunt foarte buni.

4 răspunsuri:
| CopilașTembel a răspuns:

Sa-ti iei pantaloni negri sau albastri inchis, sa nu uiti sa-ti iei vreo 2 pachete de servetele umede.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia cu tine multe tampoane si mai bine din acele de noapte si totul va fi bine.acum e penibil sa renunti la excursie ca esti pe stop.parca te-ai duce sa innoti

| Crazyycoffedrop a răspuns:

Da ia-ti doua perechi de pantaloni cu tine si mai multe tampoane si schimbale de cate ori crezi ca este necesarwinking

| MateInfoGirl a răspuns:

Incearca sa iti iei o pereche de blugi de culoare inchisa, si de ce nu, foloseste niste tampoane ultra absorbante happy. Daca crezi ca nu e de ajuns poti pune si fata deasupra.
Succes :*
PS: Ai putea sa iti iei si o pereche de pantaloni de rezerva, dar daca ai grija nu o sa fie nevoie.