| Sticket a întrebat:

In scoala altfel se pun absente?
P.S:Mi se pare o porcarie ca in scoala altfel sa facem pregatire la romana si matematica, la noi asa se face si ma gandesc sa nu ma duc pentru ca de aceea se cheama "scoala altfel" fara ore din programul normal, deci planuiesc sa nu ma duc la orele de matematica si romana ce risc?

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

In scoala altfel nu se fac ore, aia e scoala altfel, si eu fac practica in service auto si mi-au zis luni miercuri si vineri sa merg la service da cine se duce, mai dai in..., se pun absente da nu ma intereseaza.

| Seepty a răspuns:

In scoala altfel se vor pune absenti inca nemotivati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Şcoala altfel" prin definiţie este o porcărie, iar felul cum o aplică profesorii în şcolile noastre face ca ea să fie o porcărie şi mai mare.

În fiecare an diriginţii îşi ameninţă elevii că dacă nu vin în cadrul săptămânii "Şcoala altfel" li se vor pune absenţe la purtare, însă de fiecare dată acest lucru nu se întâmplă. Diriginţii încearcă doar să distrugă o săptămână liberă elevilor, chemându-i la şcoală, pentru a nu fi doar ei obligaţi să ia parte la porcăria sus-numită.

| Ioana300 a răspuns:

Se pun

| pitikDEn a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar si eu voi lipsi o zi cred, dar anul trecut de scoala aftfel am lipsi 3 zile si nu am vazut nicio absenta si nici nu m-ai zis nimeni ca am absente.prin urmare nu cred ca se pun absente(parerea mea)