Daca tu iti ceri scuze si ea comenteaza nu mai e vina ta! daca iti e prietena te iarta! in plus cred ca nu va sta prea mult suparata pe tine mai ales ca va fi banchetul :*si-ti poti cere scuze acolo! bft :*:*:*
P-oi vb cu ea si spune-i ca erau chestii spuse la nervii si amandoua ati gresit si ca ar maiputea si ea cateodata sa mai lase de la ea si tu de la tine si sa incercati sa nu va mai certati alta datasi acum sa lasati cearta la oparte vine si banchetu vrei sa va distrati pana la epuizare:X spune`i ca iti pare rau pentru cele spuse si sa incercati sa treceti peste!:X spune-i ca prietenia voastra este maiimportanta decat o cearta stupida!
"Injosire" pentru ca ti-ai cerut iertare? Atunci la ea e problema.
Ar trebui sa-i fie rusine, daca tu ca prietena ii ceri iertare, si ea face de-astea.adica cine se crede, Regina Angliei?
Eu nici nu m-as mai obosi sa imi cer scuze daca as sti-o asa.
In orice caz, daca vrei sa-i ceri scuze, ii spui scurt si cuprinzator : Imi pare rau pentru Luni, sper sa ne-ntelegem azi , nu merita sa stricam ziua banchetului pentru o prostie.
Pai! In primul rand,ar trebui sa mergi la ea acasa,si sa ii iei ceva o ciocolata, ceva care sa ii placa, apoi o rogi sa te asculte.Si ii spui,ca iti pare rau pentru ce s-a intamplat, si nu vrei ca in seara asta speciala sa fiti certate si sa nu va priviti!
Daca nu va accepta tu, mai incearca nu te lasa usor!
papa!
Pai daca sunteti asa bune prietene ea o sa te ierte mai ales ca e o seara mai speciala! trimite.i niste mesaje amuzante prin care sa.i ceri iertare! spune.i direct ce ai pe suflet! dar sincer dk chiar ti.e prietena te iarta, dk nu inseamna ca nu te merita! succes si distractie placuta pentru diseara! :*
Spune-i ca nu ai de gand sa te porti ca un catelus, dar daca toata prietenia voastra a fost bazata pe iubire(de sora intelegi tu) inseamna ca o simpla cearta nu va poate desparti.
Nu cred ca ar trebui sa-ti ceri iertare, mai ales daca tu nu ai gresit. Ar trebui sa incerci sa vorbesti cu ea, sa faci tu primul pas pentru a-i vedea reactia. Daca este inca suparata, se va vedea si indicat ar fi sa o lasi sa-i treaca supararea. Daca este cea mai buna prietena nu va renunta la o prietenie adevarata pentru o simpla cearta.
Succes!
Pai ti-ai dat sg raspunsul! tu chiar crezi ca o pers ca ea merita deranjul? cu atat mai mult cu cat pentru ea nu conteaza astfel de gesturi! cred ca ar trebui sa sch cercul de prietene,de genul asta! distractie placuta la banchet! si nu te stresa,ai sa vezi ca nu merita pentru ca prietenii in g-ral ar trebui sa se aprecieze, nu sa se injoseasca, asa ca trage sg concluziile!
Ar trebui sa te vezi cu ea, sa purtati o discutie serioasa in care iti exprimi sentimentele si in cele din urma iti ceri iertare, dar nu inainte de a-ti justifica greseala ( daca tu esti cea care a gresit) .
Succes!
anonim_4396 întreabă: