| PeroanaNeimportanta a întrebat:

In semestrul asta m-am mutat in alt oras si la o alta scoala, aici nu m-am integrat, nu am nici un prieten si toti copii ma evita. In fiecare zi plang si vreau sa o iau de la capat. Am incercat sa fiu cat mai prietenoasa posibil si ei mi-au spus ca ma bag prea mult in seama. Intr-o zi nu i-am mai bagat in seama si sa vedeti ca nici asa nu sunt multumiti, a venit un coleg la mine si a dat in mine cu pumnii, l-am impins si mi-a intors mana, iar apoi a plecat uitandu-se urat la mine. Colegul meu de banca s-a mutat de langa mine pentru ca nu ma suporta, in ziua aceea atunci cand am ajuns acasa am inceput sa plang de nu mai stiam de mine, iar in acel moment tot ceea ce am vrut era sa mor. Mereu colegele mele isi impart mancarea in pauza numai cu mine nu si-o impart si ma exclud. Cum as putea sa ma schimb? Ce as putea sa fac? va rog frumos nu-mi spune-ti sa ma mut de la scoala pentru ca aici o sa merg si la liceu sau fara sa vorbesc cu mama su diriga, vreau sa-mi rezolv problema singura. Multumesc anticipat! Scuze categoria.

6 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

Trebuie neaparat sa discuti cu cineva, copiii asa sunt, nu prea ai cum sa ii schimbi

| Emilian65 a răspuns:

Discuta cu diriginta, explica-i situatia si poate ea va interveni si va rezolva problemele tale.

| Neuronul a răspuns:

Cu cât încerci să le faci pe plac mai mult cu atât te vor respinge mai mult!
Undeva este şi vina ta.
Vezi-ţi de treabă şi de învăţătură.
Învaţă-te să-i ignori şi să le mai dai replica din când în cândwinking
Totuşi nu înţeleg de ce nu vrei să te muţi la altă şcoală?

| PeroanaNeimportanta explică (pentru Neuronul):

Abia m-am mutat la asta si mama cu siguranta nu va fi de acord.

| veryhonest a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi. Nu la tine e problema, la ei este. Ai ghinion ca ai nimerit intr-o clasa cu niste oameni atat de aroganti. Cu timpul or sa se potoleasca si nu or sa mai aiba treaba cu tine. Cand vei merge la liceu va fi totul mult mai bine. Acolo fiecare va trebui sa se integreze.