| Betty18 a întrebat:

In septembrie e ziua unei prietene. ce as putea sa ii cumpar de ziua ei(fara chestii din argint k i-am luat anul trecutbig grintongue)mersi anticipat:*

15 răspunsuri:
| zuzumic a răspuns:

Un epilator
un parfum
o rezervare la un spa ...sau la un salon de infrumusetare sau masaj
...

| zuzumic a răspuns:

App si ziua mea e tot in septembrie big grin

| Puiutz a răspuns:

Hi.Ai putea de exemplu o bluzitza frumosabig grin... sauthinking niste chilotzei tanga. sau un parfum... sau pe langa acestea ai putea sa duci acolo la studio unde se fac pozele. o poza cu voi 2. sa o faca mai mare.nu stiu exact cum. dar stiu ca se poatehappy. si o pui frumos intr-o rama...si le spui sa scrie pe ea "best friends" [daca e asabig grin].sau "La Multi Ani!"... sau " Te iubesc!"... mi se par dragute chestiile de genulbig grin. tine cont si de gusturile eihappy.cand iesitzi in oras.la ce se uita de obicei?smug. si asa o sa gasesti tu ceva dragut.

Bye>big grin

| Verdunkleten a răspuns:

I-ai acel lucru care nu are pret, dar este cel mai scump din lume; nu se vede, dar exista; crezi ca nu iti trebuie, dar fara el nu poti sa traiesti : DRAGOSTEAbig grin

| DoomNEzeu a răspuns:

Un ursulet de plus mare

| Antrax a răspuns:

Un parfum mai special sau bratara, inel sau cercei colorati in forma de floricica, steluta etc.

| 1968 a răspuns:

Nu conteaza pretul doar valoarea lui spirituala!

| YLLL a răspuns:

O inimioara pe care scrie Best friends si mergi la bijutier si ti. o taie in 2.happy
o jumatate i. o dat ei si celalalta jum e ata.
si. o poate pune la bratari sau la cercei rotunzi.happy sau o cheie si o inima.
Mai poti sa mergi la studio unde se fac pozele si sa duci o poza cu voi 2. o mareste si o pune in rama.nu stiu cat costa dar o colega ia. facut cadou prietenei ei asta si i. a placut.
Bafta:*

| BartSimpson a răspuns:

Vibrator.

| verdesinuprea a răspuns:

Poti sa comanzi ceva haios dupa www.cadourihaioase.ro... un tricou personalizat poate cu o poza cu voi...sau altceva

| ciprian90 a răspuns:

Pey depide cei place ei cel mai mult...sau daca anul trecut iei luat argint acum iai aur

| Tso a răspuns:

Depinde si de varsta. Daca e mai micuta ai putea sa 'i oferi o jucarie mare de plus si o felicitare scrisa de tine.

| irena a răspuns:

Ia-i o pisica

| Anna_1499 a răspuns:

ii poti lua una inel, o bratara, un lantisor [nu neaparat argint]. ( si daca sunteti prietenefoarte bune puteti avea amandoua la fel. )o bluzit sau o petrecere surpriza cu prietenii, in fata blocului laughing). sper ca ti'am fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa ii iei un mik ursulez sau un pleovar! chesti daste draguze!big grinbig grinbig grin