Un epilator
un parfum
o rezervare la un spa ...sau la un salon de infrumusetare sau masaj
...
Hi.Ai putea de exemplu o bluzitza frumosa... sau niste chilotzei tanga. sau un parfum... sau pe langa acestea ai putea sa duci acolo la studio unde se fac pozele. o poza cu voi 2. sa o faca mai mare.nu stiu exact cum. dar stiu ca se poate. si o pui frumos intr-o rama...si le spui sa scrie pe ea "best friends" [daca e asa].sau "La Multi Ani!"... sau " Te iubesc!"... mi se par dragute chestiile de genul. tine cont si de gusturile ei.cand iesitzi in oras.la ce se uita de obicei?. si asa o sa gasesti tu ceva dragut.
Bye>
I-ai acel lucru care nu are pret, dar este cel mai scump din lume; nu se vede, dar exista; crezi ca nu iti trebuie, dar fara el nu poti sa traiesti : DRAGOSTEA
Un parfum mai special sau bratara, inel sau cercei colorati in forma de floricica, steluta etc.
O inimioara pe care scrie Best friends si mergi la bijutier si ti. o taie in 2.
o jumatate i. o dat ei si celalalta jum e ata.
si. o poate pune la bratari sau la cercei rotunzi. sau o cheie si o inima.
Mai poti sa mergi la studio unde se fac pozele si sa duci o poza cu voi 2. o mareste si o pune in rama.nu stiu cat costa dar o colega ia. facut cadou prietenei ei asta si i. a placut.
Bafta:*
Poti sa comanzi ceva haios dupa www.cadourihaioase.ro... un tricou personalizat poate cu o poza cu voi...sau altceva
Pey depide cei place ei cel mai mult...sau daca anul trecut iei luat argint acum iai aur
Depinde si de varsta. Daca e mai micuta ai putea sa 'i oferi o jucarie mare de plus si o felicitare scrisa de tine.
ii poti lua una inel, o bratara, un lantisor [nu neaparat argint]. ( si daca sunteti prietenefoarte bune puteti avea amandoua la fel. )o bluzit sau o petrecere surpriza cu prietenii, in fata blocului ). sper ca ti'am fost de ajutor