| AnaM_5148 a întrebat:

In toamna incep clasa a IX-a si am emotii pentru ca nu voi cunoaste aproape pe nimeni. As dori sa-mi scrieti cateva opinii despre inceputul clasei a IX-a si cum v-ati acomodat cu colegii si profesorii. Care este relatia elev- profesor la liceu?

Răspuns Câştigător
| Aylinn a răspuns:

La inceputul clasei a 9-a nu cunosteam pe nimeni, de asemenea. In prima zi de liceu am intrat in curte si am inceput sa intreb de clasa mea, mi-am gasit colegii destul de repede, am facut cunostinta unii cu altii, desi eu personal nu am retinut nici un nume in prima zi, decat unele fete. Oricum cu timpul vei lega niste prietenii f frumoase.
In a 9-a multi profesori va iau mai incet, caci na este primul an. Viata la liceu depinde f mult si de tine, cum te integrezi si restul.
Succes.

3 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Hm. a fost foarte strange la inceput laughing dupa aia totul e ok

| VIRU a răspuns:

Poi incearca sa fii cat mai sociabila si alege-ti cu grija viitori prieteni deoarece daca nu esti atenta o sa ai de suferit sad.Cu profesorii e usorhee hee trebuie sa fi activ/a o vreme si dupa aia iti merge bine cu toti ca ei te stiu fata silitoare chiar daca u nu mai prea invetiwinking. Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| Niakit a răspuns:

Si eu intru anul asta la liceu, unde nu cunosc decat cateva persoane si pot sa spun ca am emotii deja, stiind ca mai sunt 3 saptamani de vacanta. peste putin timp o sa ma si mut in orasul unde voi merge la liceu, si emotiile o sa se inmulteasca, mai ales ca pentru ca o sa-mi lipseasca fostii colegi si prieteni si orasul natal sad. oricum, multa bafta si tie! :* p.s: pe mine tot ana maria ma cheama laughing:d