Si eu sunt intr-o situatie similara, dar mie imi place sa nu fiu, cel care e intrebat mereu. Daca tu stii ca esti mai buna ar trebui sa fie suficient, ia doar 10 la teste si cand te asculta, si daca nu e mai buna decat tine, eventual o sa greseasca :]
Nu exista solutie! Conteaza ca tu stii ca esti cea mai desteapta...Iti pui in pericol viata daca nu stie profesorul ca esti cea mai buna!?
Buna!
De ce trebuie neaparat sa fii tu cea mai buna? Deja ai fost, mai lasa si pe altii.Ar trebui sa fii bucuroasa pentru prietena ta ca este acum cea mai buna, in loc sa fii invidioasa.
O seara buna!
Izabela, m-ai inteles gresit. Nu este cea mai buna, da impresia ca este cea mai buna, si de fapt este o impresie gresita. Pe care "altii" sa las sa fie cei mai buni? In clasa mea nu sunt multi care stiu sa citeasca macar binisor in engleza. Nu i-am mentionat deoarece nu am motiv sa o fac, nu sunt buni la engleza. Am si spus, nu e vorba de invidie, ai inteles total gresit.
Imi cer scuze ca am inteles gresit.
Pai incearca sa inveti mai mult decat ceilalti la engleza, sa stai mereu cu mana pe sus.
Cel mai usor e sa ridici mana cand ea greseste. Daca zici ca da impresia ca e cea mai buna, si nu e inseamna ca mai si greseste. Aveti gramatica->exercitii, eseuri; acolo poti sa arati cat esti de buna. Fiindca la citit...e mai usor, poate nu greseste. Asta ar trebui sa fie de ajuns ca sa vada profesorul diferenta. Si eu eram tot ca tine. in liceu. Eram cel mai bun din clasa la engleza. dar nu ma prea straduiam. Imi dovedeam "valoarea" raspunzand la intrebarile la care nu mai raspundea nimeni, atunci cand "concurenta" nu stia ce sa spuna. si treceau cele 5/10 secunde de "liniste". abia apoi ridicam mana.
Buna,
Solutia ar fi sa iti faci temele, sa iesi la tabla si sa raspunzi si tu cat de des poti.