| xCăpşunici a întrebat:

În ultima vreme n-am mai pus întrebări.
Dar, acum am o problemă.
Mâine, am test la fizică, şi la civică. şi 2 materii la care nu am note deloc strălucite. Da, mâine. luni. Mă doare capul cu gândul că nu săptămâna asta, săptămâna viitoare dăm teza la mate. Nu e că nu sunt bună, dar îmi este frică. Totuşi, vreau note mari, şi vreau să învăţ dar cum să trec peste situaţia asta :-s
Fundă+Vot ♥

Răspuns Câştigător
| DιιιάLøvєs1Dツ a răspuns:

Pai depinde cu ce note te multumesti big grin. Eu sunt la un liceu foarte bun, dar in schimb, nu ma stresez niciodata cu notele, nu pentru note invatam, ci ca sa ramanem cu ceva dupa ce terminam scoala si, ma rog, pentru bac laughing. Eu de exemplu invat la materiile care imi plac si mi se par importante ( tot din astea dau si bacu' ) si in rest nu ma stresez deloc, doar asa, cat sa nu raman corigentalaughing. incerc sa fiu atenta la ore, astfel incat ma aleg cu note de 7-8 fara sa invat deloc acasa. iar la cele care-mi plac am 10. Ai putea sa faci si tu asa. Si inca un sfat ..cand te asculta si ai habar despre ce e lecita doar ca nu crezi ca vei lua o nota mare, prefa-te indiferenta, increzatoare, astfel incat sa-i dai profesorului impresia ca ai invatat, iar pe urma, gandeste logic cand iti pune intrebari si nu-ti fie frica sa zici ce-ti vine-n cap doar pentru ca ar putea fi o prostie, pentru ca s-ar putea sa nu fie happy. daca o sa faci asa, o sa iti mearga foarte bine + ca n-o sa te mai stresezi atata. Chiar nu are rost, te consumi degeaba:* bafta >big grin

1 răspuns:
| Aleqa a răspuns:

Pai uite, nici eu nu ma pricep la fizica si biologie, dar am invatat cam 2-3 ore si am citit la lectii de m-au luat si pe mine durerile de cap laughing.
Ziua urmatoare, am fost ascultata la fizica si am luat 10. happy La biologie am ajuns sa stiu toata materia deja, si totusi am luat 9 laughing. La matematica e cel mai bine sa incerci sa faci exercitii de la cele mai usoare la cele mai grele, pana vei ajunge sa stii tot ce e de stiut. Poti invata si niste definitii care te vor ajuta cand nu stii un exercitiu.
Multa multa bafta! Iti tin pumnii :*.