anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultima vreme prietena mea cea mai buna minte tot mai mult
m-am suparat pe ea si nu mai vreau sa am de a face cu ea dar totusi
parca imi e cumva sa fac asta...
cand ne-am imprietenit ne-am inteles foarte bine dar dupa aveam impresia ca incearca sa ma copieze... apoi era prea matura pentruvarsta ei acum parca nu mai e ea...
am nevoie de voi crying
ce sa ma fac? crying
voi ce ati face in locul meu? crying

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu trebuie să vezi partea rea a lucrurilor.
Te-a mințit pe tine în mod direct sau ce?
Ce te-a supărat așa de tare la ea?
Nu vrei să o dai la spate, nu vrei să o respingi.
Te-a copiat pentru că a văzut un lucru bun în tine și ceea ce faci, comporți, ținută vestimentară, etc.
De noi de ce ai nevoie?
Acordă-i o șansă că din ceea ce povestești nu făcut ceva extrem de grav.
Din punctul meu de vedere m-aș gândi îndelungat și aș purta și o discuție directă cu ea, că doar îmi este încă prietenă.
Pa, pa.

| crhh a răspuns:

In aceeasi situatie am fost si eu o vreme buna, stiam cand ma minte, cand nu ma minte, si o vreme am incercat sa-l schimb (pe cel mai bun prieten al meu) si sa-l fac sa inteleaga ca nu ajunge nicaieri cu minciunile pentru ca il accept indiferent de cum ar fi. Nu stiu, incearca sa discuti cu ea si sa-i spui si tu ca o accepti si ca nu are absolut niciun rost sa te minta, deoarece minciuna de obicei are picioare scurte si spune-i si arata-i ca te raneste prin faptele care le face sau ma rog...prin minciunile acestea. Dar, de cele mai multe ori nu exista remediu pentru tipurile acestea de caractere si nu stiu cat rost are sa iti bati capul, prietenii adevarati n-or sa te minta niciodata din moment ce stiu, asa ca ai grija unde pui suflet si pentru cine, ca sa nu ajungi mai incolo (cazul de fata) sa regreti multe si sa nu mai poti sa dai inapoi. O zi buna :-)

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

Draga mea sora... Puteai sa imi spui nu trebuie sa postezi aici ca nu cred ca exista remediul de a face ceva... Da am incercat sunt eu tot eu sunt fata pe care ai cunoscut-o (rusinoasa, timidasad, cuminte si ascultatoare) la inceput. Da ma intreb si eu pe mine dc trebuie sa imi mint sora? nu stiu. Vezi? Nici eu nu stiu ce am si ce naibii sa zic asa ma strica asa tare la mine. sad Daca ma poti ajuta crede-ma ca vei fi si rasplatita. adica ( poate nu acum da mai tarziu vei vedea ) Deci ce facem? Eu zic sa vorbim si sa lasam certurile in alta planeta ca eu nu vreau sa ne certam sau una sa mearga pe o parte si cealalta pe alta. Deci daca vrei chiar sa ma ajuti, iti astept un mesaj pe tel. sau TPU. Mersii mult daca vei face chiar ceva pentru mine( si gestul tau nu il uit, de a te interesa ce-i cu mine)