Te considera accesibila.Cam duce lipsa si deci crede ca se poate juca cu tine. Nu-i da satisfactie.Arata-i ca nu esti usoara deloc si in caz ca are intentii bune ai grija sa nu se repete experienta cu pozele.
Ca o sa isi bata joc de tine.Nu e loc de altceva.Eu stiu ca extremele se atrag, dar uneori e mai bine sa astepti, sa vezi cum decurg lucrurile, apoi sa iei o decizie.
E grav!
Bietii asti au o parere proasta despre tine, poate ca asa si e, nu te cunoastem dar cu intrebarea asta ne-ai schimbat tuturor parerea despre tine!
Nu stiu fa ceea ce crezi oricum majotitatea vor doar sa-si bata joc de tine.
Pai mai intai da-ne link sa vedem pozele sa zicem noi daca esti buna. Ce sa crezi? Pai eu cred ca te-ai prins deja ca toti baietii din scoala, cartier vor sa ti-o traga, nu?
Pai cati ani ai? sincer ai fi mai bine sa ne dai site ul pentru ca nu avem sa stim daca e grav
Pai daca esti buna si a mai si vazut poze cu tine goala da-ti seama ca baiatul la ora asta face...ba...Stai o vreme cu el si vezi ce intentii are.
Tu chiar crezi ca te plac ca te-au vazut dezbracata?ei au vazut ca te oferi si au niste intentiii...
Pai daca l a apucat dragul de tine exact dupa publicarea acelor poze, e clar ca vrea SEXdaca te placea de inainte poti incepe o relatie cu el.
PS:data viitoare cand te culci cu cine nu va mai faceti poze dezbracati sau mai stiu eu cum ca tu o sa suferi.
pupici :*
Pai daca esti buna, ai si poze goale, esti atrasa de bad boys... Si eu te iubesc Mereu m-am gandit la tine
Dar imi place modestia ta, fete bune, chiar te consideri... poze goale si toti te plac, oare nu au mai vazut si ei tate? Cati ani ai? 14?
@Parinte sa fim oameni seriosi, vor sa i-o traga in grup Daca au aparut poze cu ea goala, de ce nu si un film...
Sti AlexxutzzaPurpleGirl eu am terminat facultatea de film(regie) daca vrei pot sa regizez)))
WOW! Doamne! Voi reprezentati viitorul tarii? Pai atunci sa ma mut din Romania, pana nu va faceti mari...
Sansa ca el sa te placa este extrem de mica, daca spui ca a vazut poze cu tine dezbracata, deci e clar ca majoritatea se au la tine doar ca sa vada si sa incerce ce au vazut in poze. Si ce sa crezi daca te plac jumatate din baieti ...ca sa nu mai ai dubii, ar trebui sa ii intrebi cum te plac mai mult: dezbracata sau cu tzoale pe tine?