| AlexxutzzaPurpleGirl a întrebat:

In ultima zi de scoala, inainte de vacanta, in ultima ora, un coleg (obraznicul clasei) mi-a spus ca ma iubeste.Eu l-am placut un timp...nu mai stiu exact cand dar cert ste ca noi suntem colegi de mult si mereu m-am simtit atrasa de el (in special de bad boys sunt atrasa). Parea ca vorbeste serios si are si motive... el e genul care e atras de fete "bune" si de cand au aparut pe internet poze cu mine goala (poveste lungaa, razbunarea unui fost iubit) cam jumatate dintre baieti ma plac. Ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| dd9em4 a răspuns:

Te considera accesibila.Cam duce lipsa si deci crede ca se poate juca cu tine. Nu-i da satisfactie.Arata-i ca nu esti usoara deloc si in caz ca are intentii bune ai grija sa nu se repete experienta cu pozele.

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ca o sa isi bata joc de tine.Nu e loc de altceva.Eu stiu ca extremele se atrag, dar uneori e mai bine sa astepti, sa vezi cum decurg lucrurile, apoi sa iei o decizie.

| St!L a răspuns:

E grav!
Bietii asti au o parere proasta despre tine, poate ca asa si e, nu te cunoastem dar cu intrebarea asta ne-ai schimbat tuturor parerea despre tine!
Nu stiu fa ceea ce crezi oricum majotitatea vor doar sa-si bata joc de tine.

| Parintele a răspuns:

Pai mai intai da-ne link sa vedem pozele sa zicem noi daca esti buna. Ce sa crezi? Pai eu cred ca te-ai prins deja ca toti baietii din scoala, cartier vor sa ti-o traga, nu?

| princessmary a răspuns:

Pai cati ani ai? sincer ai fi mai bine sa ne dai site ul pentru ca nu avem sa stim daca e grav

| sorin a răspuns:

Pai daca esti buna si a mai si vazut poze cu tine goala da-ti seama ca baiatul la ora asta face...balaughing...Stai o vreme cu el si vezi ce intentii are.

| Tabii. a răspuns:

Tu chiar crezi ca te plac ca te-au vazut dezbracata?laughingei au vazut ca te oferi si au niste intentiii...laughing

| Allegria a răspuns:

Pai daca l a apucat dragul de tine exact dupa publicarea acelor poze, e clar ca vrea SEXsmugdaca te placea de inainte poti incepe o relatie cu el.
PS:data viitoare cand te culci cu cine nu va mai faceti poze dezbracati sau mai stiu eu cum ca tu o sa suferi.
pupici :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După ce te-au văzut goală, tu crezi că te plac? bagă-ți în cap: vor să te foloseasca și ei.
Să nu te mai minți singură, nu-i sănătos. Ăla, bad boy-ul clasei... crezi că te iubește așa din senin, mai ales după ce te-a văzut goală?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca esti buna, ai si poze goale, esti atrasa de bad boys... Si eu te iubesclaughing Mereu m-am gandit la tinelaughing
Dar imi place modestia ta, fete bune, chiar te consideri... poze goale si toti te plac, oare nu au mai vazut si ei tate? Cati ani ai? 14?
@Parinte sa fim oameni seriosi, vor sa i-o traga in gruplaughing Daca au aparut poze cu ea goala, de ce nu si un film...
Sti AlexxutzzaPurpleGirl eu am terminat facultatea de film(regie) daca vrei pot sa regizezlaughinglaughing))rolling on the floor)
WOW! Doamne! Voi reprezentati viitorul tarii? Pai atunci sa ma mut din Romania, pana nu va faceti mari...straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sansa ca el sa te placa este extrem de mica, daca spui ca a vazut poze cu tine dezbracata, deci e clar ca majoritatea se au la tine doar ca sa vada si sa incerce ce au vazut in poze. Si ce sa crezi daca te plac jumatate din baietirolling on the floorrolling on the floor ...ca sa nu mai ai dubii, ar trebui sa ii intrebi cum te plac mai mult: dezbracata sau cu tzoale pe tine?hee hee