Poti sa-ti explici tie de ce il iubesti?
Fii sicera cu tine si vei afla daca merita sa mai stai cu el sau sa-ti cauti un om cu care sa te poti casatori. Casatoria nu inseamna numai o verigheta pe deget si statut de "doamna". Casatoria inseamna sa construiti o familie impreuna. O familie, nu o locuinta. Sa va educati copiii, nu doar sa le procurati hrana si telefoane scumpe.
Am fost în locul tău. nu cu cazul cu vorbitul cu alta, ci pur și simplu când diferențele au fost copleșitoare și ajunsese să nu mai meargă orice făceam. noi am decis matur și liniștit s-o încheiem și suntem în stadiul în care încă vorbim ocazional să știm că suntem bine, ne ajutăm la nevoie etc. Dacă o amâni la nesfârșit numa îți pierzi mai mult timp fiind nefericită. n-o să se îndrepte nimic.
ți se pare atât de greu, chiar imposibil, să pleci pentru că e normal, aveți 3 ani, e un atașament puternic la mijloc, dar după o perioadă o să te pui pe picioare și o să vezi că o să fie mult mai bine decâ să stai într-o relație toxică. și eu am zis că nu o să pot rezista și sunt mult mai liniștită și împlinită de când am luat decizia asta.
In locul tau as citi cartea aceasta: https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Si vorbesc cat se poate de serios.
Ar trebui să te gândești bine dacă mai continui cu el sau nu.
Chiar tu ai zis că nu te vezi în viitor căsătorită cu el, deci pierzi timpul dacă continui relația.
Te-a marcat, Maia. Și cred că starea ta va persista în condițiile în care ești lângă el. Pentru că îți amintești. Un remediu ar fi acceptarea acestui lucru, dacă o poți face, bineînțeles. În caz contrar, decizia îți aparține, Maia.
Spor.