| ChocaholicBi a întrebat:

In ultimele noptii nu pot pur si simplu sa dorm
Alaltaieri am dormit 5 ore, ieri nu am dormit deloc, si cum vedeti azi e 5dimineata si eu sunt pe TPU
Ce pot face?
Funda + Vot la orice raspuns
URGENT

Răspuns Câştigător
| kiky278 a răspuns:

Ti-ai stricat somnul.Am si eu nopti in care nu pot dormi dar nu stau pe calculator.Nu stiu daca stii dar calculatorul iti da insomnii asa ca nu te mai panica ca este logic ca nu poti dormi daca iti petreci noaptea pe calculator.Te sfatuiesc sa incerci de exemplu sa citesti o carte sau pur si simplu inchide ochii si asteapta.

7 răspunsuri:
| Alice a răspuns:

Bea lapte cald un paharel. sau daca ai munci o zii intreaga ai fi franta. crede-ma.`

| FemeiaPisică a răspuns:

Principalul motiv pentru lipsa de somn este stresul. Uite niste sfaturi pertinente aici pentru problema ta : http://www.mayra.ro/......omnie.html

| Roberta a răspuns:

Am aceeasi problema din pacate. Dar eu in general nu prea dorm noptiile in vacanta.Tu probabil te stresezi prea mult, sau ai programul dereglat, oboseala accentuata etc. Exista N movite, incearca sa fi relaxata, fa o baie fierbinte inainte de culcare.

| herbalist a răspuns:

Incearca su tu sa nu mai bei cafea deloc iar seara fa ti un program de exercitii fizice care sa te solicite destul de mut iar dupa bea un ceai de tei( la mine merge ca si eu aceeasi problema) succes!

| Paradise a răspuns:

Si eu sunt pe TPU la ora asta, nici eu nu pot sa dorm.
Tu de ce nu poti sa dormi? Esti ingrijorata de ceva sau pur si simplu nu ti'e somn? Eu ca sa pot sa adorm, ascult muzica pe tel, cu castile. si am vazut ca functioneaza. Incearca si tu. Sau macar stai in pat si gandeste'te la ceva pana adormi. :* Somn usor.

| Acl a răspuns:

Mai putina cafea/cofeina si cum a zis si Paradise asculta niste muzica ca te calmeaza cand vrei sa dormi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io nu dorm de doua luni, decat cate 20 de ore pe zi.stii ce bine e? visez in prostie.am si timp.