Nu imi fac o parere proasta despre acest gen de tipi. Mie mi se pare chiar cool sa nu fi intotdeauna inconjurat si "sufocat" de prieteni.
Of of of.tot nu ai incredere in femei am observat.as crede ca inca nu si-a gasit jumatatea.sau ca este o fire mai singuratica.insa prefer prima varianta.iar dupa cate stiu.nu si-a gasit jumatatea pentru ca refuza asta.ti-o mai spun inca o data :nu te inteleg.pana la urma nu toate fetele sunt asadar ma rog.aa si Hristos a inviat!
Pai.depinde de fiecare persoana,dar probabil ca ma voi gandi ''nu se simte prea bine,simte nevoia sa fie singur,sa-si faca ordine in ganduri, ori are o stare mai aiurea si isi doreste sa nu fie sufocat cu intrebarile persoanele din jur'' daca esti dragut, NU m-as gandi ca NU au placerea fetele sa-ti tina companie. cu siguranta toti avem astfel de momente in viata...ai grija de tine
Hm.as crede ca a vrut efectiv sa se disreze singur sau ca s-a saturat de restul cel putin pentru o perioada.Si mie imi place se merg uneori singura pentru a scapa de gura prietenelor sau stiu eu...:*
VIKZ întreabă: