| Ðianna a întrebat:

In ultimul timp,imi pierd foarte repede cumpatul,pana si cele mai nesemnificative lucruri ma enerveaza cateodata foarte tare, nu ma recunosc.Nu s-a intamplat nimic special, adica nu a fost un moment mai dificil care sa influenteze sau care sa declanseze lucrul asta.Ati trecut vreodata prin astfel de momente? Cum le depasiti? Trec de la sine,e o chestie adolescentina,legata de schimbari, sau nu e normal? Sunt hormonii de vina? Ce doctor ar trebui sa consult?

Răspuns Câştigător
| andreeaoprea a răspuns:

Mi se intampla si mie si stiu ca, cel putin la mine, e din cauza stresului. Remediul, ar fi cat mai multa relaxare, iesit in oras. Sa faci cat mai multe chestii funny care necesita energia ta si sa iti iei mintea de la grijile de zi cu zi. Chiar daca esti mica...grijile exista mereu, cum ar fi "vai bluza mea preferata s-a patat" big grin e doar un exemplu

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ingrijora asa de tare, de fapt nu ai nimic.Este totul normal. Orice fata a trecut prin asta.Nu este chestie adolescentina, legata de schimbari, nici hormoni.Nu trebuie sa consulti nici un doctor.
Esti in perioada pre-menstruala.Depaseste situatia cu un zambet.