| wall a întrebat:

In ultimul timp prietena mea cea mai buna se indeparteaza de mine, cand o intreb ceva in acelasi timp cu o alta colega, ei ii raspunde prima, iar apoi de mine uita... uita sa ma cheme afara in pauza...sau la magazinul scolii... uita sa ma sune, iar in pauza o aud pe acea colega "azi cand ma sunasi..."...si tot felul de lucruri...nu stiu ce sa fac... cand ma intreaba de ce sunt suparata nu stiu ce sa-i spun... pur si simplu nu-mi gasesc cuvintele... ce as putea sa-i spun? ajutati-ma sa-mi gasesc cuvintele. ...si s-o fac sa inteleaga ca atitudinea ei ma deranjeaza...

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate ca s-a plictisit.Stiu ca suna destul de dur dar cam asta reiese din ce zici.Nu e suparata pe tine dar mie imi da sentimentul ca vrea sa te indeparteze de ea pentru a face loc unei prietenii care crede ea ca va fi mai buna decat cea pe care o are cu tine.Lasa-o sa vezi cat de mult o sa regrete faptul ca a ales sa dea prietenii noi pe cei vechi.Nu veti mai fi la fel niciodata daca lasati oamenii si divergentele sa va desparta

| daii a răspuns:

Esti sigura ca este o prietena adevarata? Din ce spui tu aici, eu nu prea cred.in fine, poate ai facut tu ceva ce a deranjat-o.sau cine stie?! mai bine vorbeste cu ea si spune-i ca te deranjeaza comportamentul ei.Asa poate gasiti o solutie. oricum, in orice relatie importanta e COMUNICAREA! Fara comunicare =0!

by daiiwinking

| Chocolate a răspuns:

Nu ii arata ca te doare.Fii indiferenta, indiferenta ta o va durea mai tare. Cand va avea nevoie de tine, va veni cand va fi prea tarziu, acum si-a gasit alta prietena si pe tine te lasa balta, daca ii spui ca te deranjeaza nu va reactiona frumos si va spune ca esti invidioasa si va veti certa.Trateaz-o ca atare.[spun din propria experienta]

| Bia:X a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i ce simti si ce crezi despre purtarea ei... spune-i ca te deranjeaza ca nu te mai suna, ca te deranjeaza ca nu te mai cheama in pauza... sau incearca sa faci si tu la fel ca ea incearca sa o ignori si vezi reactia ei... succes:*

| hubbelllllll a răspuns:

La e bun sa vorbestii,, oricum nu te va asculta...si ei i se va parea banal ca ii zici ca nu te cheama in pauze sau nu te suna tocmai m am cerat cu prietena mea cea mai buan si am obeservat ca pe ea o durea undva de prietenia noastra sau mai bine spus nu o dureawinkingai grija... poate ar fi cazul sa ti faci alta pr stiu ca e greu si nu vrei dar daca ea chiar a uitat de tine... nu stiu :-J acum depinde si de tien dar tocmai mi am dat sema aca nu emrita sa investesti niciun sentiment intr; o prietenie