De obicei nimeni nu vrea sa intre in conflicte..In fine e destul de urat din partea ei ca nu te-a ajutat deloc adica putea sa vorbeasca cu fetele acelea si sa le explice ca nu trebuie sa decurga la violenta.dar poate nu vroia sa se bage sa intre in necazuri.Dar cam tot timpul persoanele la care nu te astepti niciodata ca te vor dezamagi chiar asta vor face.Sti foarte bine ce inseamna prieteni falsi..si de obicei trebuie sa te astepti de la oricine ca te va dezamagi.Eu respectiv nu ma astept la foarte mult de la prieteni adica sunt destui in care pot sa am incredere dar poti sa ma astept la orice de la ei si de la altcineva.Eu sper sa va impacati oricum singura persoana in care poti sa ai incredere este mama sau sora ^.^ :*
Nu. asa is unele Doamne Fereste sa te ajute la greu! ii era frica de ele si de aia sa nu plece ea cu obrazu umflat te.o lasat pe tine singura ca si asa nu.i pasa de tine adica asta e parerea mea, nu o cunosc personal
Daca a stat si s-a uitat la voi ca vaca-n praznic, normal ca nu. Prietenul la nevoie se cunoaste!
Nu,pentru ca ea ar fi trebuit sa te ajute si la bine si la greu.Nu merita sa ii spui prietena din moment ce nu a vrut sa te ajute.Eu asa cred...
Eu daca as fi in locul tau nu as mai considerau ca pana la urma din cate stiu ca prieteni sa ajuta la nevoie? ..insa ea in situatia asta nu te-a ajutat
Ce sa zic in cazuri de aste delicate incearca sa.i mai dai o sansa sau macar vorbeste cu ea vezi ce s.a intamplat de ce nu te.a ajutat...si pana la urma urmei se mai intampla...toate lumea mai "calca stramb" toti facem greseli ca mai mici ca mai mari da le facem si de fiecare data pretindem sa fim iertati nu? deci incearca sa o ierti ca ni se intampla tuturor e mai bine asa. nu te doare daca vorbesti un pic cu ea [ parerea mea]