| cripsontyphoon a întrebat:

In urma cu 2 ani, un frizer mi-a spus ca am parul rar. M-am speriat oarecum si am inceput sa ma stresez din cauza asta (stateam si 4 ore pe zi cautand tratamente pentru indesirea parului). Dupa ce am incercat o gramada de tratamente, am inceput sa pierd si mai mult par, acesta regenerandu-se, insa acum am o zona in care parul este vizibil rarefiat (partea stanga deasupra tamplei). Vreun sfat, ceva? Stiu ca problema s-ar datora stresului sau alimentatiei nepotrivite, Intrucat nicio ruda nu are chelie si nu cred ca ar putea fi mostenire genetica. Astept cat mai multe raspunsuri.

1 răspuns:
| corolav a răspuns:

O astfel de situație ( rărirea părului ) este de natură organică, a fiecărui individ.
Nu există tratament pentru astfel boală ( hai s-o numesc așa!). Toate paliativele, prescrise de fel de fel de rețete, nu sunt decît niște escrocherii menite să -i facă pe naivi să îngloade banii.
Singurul eventual remediu, posibil, ar putea fi cel cu rasul părului de pe cap, cel puțin o dată pe săptămînă, imediat după ce ai constatat această deficiență.
Dacă nu, deja, ar fi prea tîrziu acest lucru pentru tine.