Eu a patit acelasi lucru dupa 8 luni...cand l-am vazut parca pierdusem controlul...Mai intai trebuie sa constientizezi ca inca insemna ceva pentru tine, dar asta sa nu te faca sa dai inapoi.priveste lucrurile astfel incat, el face parte din trecutul tau...prezentul tau include pe altcineva.Parerea mea este sa nu il inviti nicaieri, ti-ai face rau cu mana ta si risti sa faci rau si celui cu care esti.Lucrurile se intampla intotdeauna dintr-un motiv... daca relatia voastra nu a fost sa fie, mergi mai departe si-ti oferi sansa sa ai pe cineva mai bun langa tine, care tine la tine si te respecta. Data viitoare cand il vei vedea nu va mai fi la fel.ai trecut odata prin asta...treptat te va afecta din ce in ce mai putin. El a avut sansa de a te avea langa el acum e altcineva langa tine care merita o sansa.Nu te demoraliza pentru ce s-a intamplat, nu rascoli trecutul.traieste prezentul si priveste catre viitor.
Eu zic sa stai linistita cu baiatul cu care esti acum.Nu iti face rau singura...
Buna, poate inca mai simti ceva pentru el, daca nu te-ar mai fi interesat de el, nu ai fi tremurat si nu ai fi fost asa emotionata, eu zic sa il inviti la o plimbare si sa mai povestiti sa vezi cum sta treaba, dar pe deoparte tu ai acum prieten...il inviti ca amici si sa vezi ce simti pentru el atunci cand vei vorbi mai mult cu el.
Da iti poti trezi amintirile si in plus, risti sa il pierzi si pe cel cu care esti acum...nu cred ca i-ar placea ca tu sa te vezi cu fostul. Daca tu vrei sa te intalnesti cu el atunci fa asa cum iti dicteaza inima dar ai grija sa nu suferi.
Greseala asta am facut-o si eu.
Si iti spun ca cel mai bine e sa ramai cu actualulu.si sa nu continui nimic cu ex-ul.
Asta am facut eu...eu aveam pr si el avea prietena...si am revenit la vremurile de demult...si acum totu e gri... m-am despartit de baiatul respectiv crezand ca o sa revenim la o relatie...si nu s-a intamplat nimic.
O sa iti trezeasca sentimente. o sa incepi sa te gandesti la el...(tu trebuie sa stii daca merita ) el are prietena?
gandeste-te si la prietenul tau...
Ai grija sa nu ii distrugi sentimentele actualului pentru ca am patit aceeasi situatie si am avut destul de multe probleme. Eu totusi cred ca inca nu l-ai uitat. Ceea ce e cam complicat. Pune-ti ordine in ganduri si incearca sa alegi pe unul dintre ei. Stiu ca e foarte greu dar doar asa nu distrugi inimi. O sa se lase oricum cu suparari pentru ca orgoliul actualului o sa fie distrus, si nu numai orgoliul, daca actualul chiar te iubeste, dar e cea mai onorabila cale. Nu merita sa il inseli, si daca el o sa afle ca ai iesit la suc cu ex-ul pun pariu ca o sa fie foarte gelos. Ai grija ce faci si ce decizii iei.
Este posibil sa il mai placi inca pe fostul tau prieten...si faptul ca tremuri...nu este doar din cauza faptului ca il iubesti. poate in subconstient ti-ai adus aminte de clipele petrecute langa el si te-au cuprins emotiile... a fost ceva special pentru tine! sa il invii la plimbare? daca tu crezi ca trezirea amintirilor iti face bine...atunci e ok!