Parerea mea este sa iti faci inca un control. Si eu am ochelari tot 0. 5 dar doctora mi-a spus atunci sa ii port doar cand simt eu ca am nevoie nu tot timpul. Bineinteles ca nu am ascultat-o si ii purtm permanent. si exact ca si tine aveam impresia ca vad mai rau. Acum ii port cand citesc sau cand ma uit la calculator si sunt foarte obosita.
Poate, diagnosticul n-a fost tocmai bun. In 7-8 zile ar fi trebuit sa te obisnuiesti deja. Consulta un alt oftalmolog! Succes! Numai bine!
Prima oara cand esti fortzata sa porti ochelari este foarte greu sa te obisnuiesti Cand aveam 7 ani mea cazut un scaun pe ochi si dupa acesta am inceput sa clipesc intruna si cum nu era bine m-au dus la medic unde mea trebuit sa-mi faca ochelari pentru ca sa-i port cateva luni Era foarte naspa sa fi legata intruna de ochelari imi stateau ingrozitor Un copil ma tot jignea dar asta-i adevarul aratam dea dreptul wow dar ce puteam eu face la 7 ani si nu erau comozi deloc ii ascundeam in banca si-i pana la urma am ajuns sa nu-i mai port ii am in vitrina ca si o amintire deci Ochelarii tai sunt buni numai ca este foarte greu sa te obsinuiesti cu ei. sper ca tziam fost de ajutor BaFta!
Si mie mi-a zis sa-i port doar cand stau la calculator sau la scoala pentru ca nu vad clar la distanta. dar parca tot mai rau vad si acum ii port tot timpu. nu stiu ce sa ma fac :-
Mai du-te odata la un control! si asa e daca porti pentru prima oara ochelari!
Nu mai sta in fata calculatorului asa mult, uita-l o perioada, asa am patit si eu ma durea capul foarte tare si ochii, fundita?