Poarta o discutie serioasa cu el. Spune-i ca oricum amici foarte apropiati nu puteti ramane pentru ca te atrage si explica-i ca puteti iesi in oras ca si cum ati forma un cuplu, de proba. Daca va place amandurora, e imposibil sa te respinga
Buna! Convinge-l, prin multe exemple ca nu are dreptate. In sensul ca, daca cei 2 se iubesc cu adevarat, relatia va rezista in ciuda diferentei de varsta. Uite sa-ti dau chiar eu un exemplu:
colega unei prietene de-ale mele, avea parintii cu 20 de ani diferenta intre ei. Si totusi, le rezista si acum relatia. Incearca sa-l convingi, macar sa incercati, si asigura-l ca daca va veti despartii nu-l vei uri. Caci, mie din ce ai spus, mi se pare ca lui ii este frica sa nu te piarda de tot in momentul in care va veti despartii [desi nu vad doresc deloc]. O zi buna si sper ca ti-am putut fi de folos!
Daca va placeti reciproc de ce nu incercati sa fiti impreuna. In dragoste nu conteaza varsta ci cat de mult il placi si te place. Pana la urma urmelor incercarea moarte nare.si daca o sa ajungeti la un moment dat sa va dispretuiti ce mai conteaza. ati fost impreuna si asta va schimba totul
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: