| sergiusel a întrebat:

In urma cu doua săptămâni mi-am dat întâlnire la mall cu aceeași fata de o luna de zile cu care vorbesc, cănd ne-am văzut a fost surprinsă că era multa lume la cafenea. Săptămână trecută mi-am dat intalnire cu aceeași fata la un restaurant respectabil unde era lumea buna a Aradului și din nou surprinsa că aveam spectatori. Fetelor de ce sa fie o fata vizibil emoționata când are o întâlnire cu cineva in localuri unde e multa lume? Ce fel de întâlniri o fi avut până acum?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fata nu-i emotionata ca-i lume multa in localuri, ci ca se intalneste cu tine, semna ca te place.
Evidnet ca a avut intalniri cu baieti pe acre probabil nu i-a placut atat d emult si probabil nu a fost atat de emotionata pe cat este acum.
Dar sa nu extrapolam, ca poate fi chiar firea ei, emotiva!

| Miruna333 a răspuns:

Asta doar de la ea poti afla. Incearca sa o cunosti, vezi ce ii place si ce nu ii place si asa poti adapta si date-urile. Posibil sa ii placa locurile putin mai retrase, cu nu prea multa lume. Si eu pentru un date prefer o atmosfera intima, ceva retras, sa aud tot si sa putem avea o conversatie linistiti, fara prea multa galagie