| Bubuu a întrebat:

În urmă cu o zi m.am despărţit de prietenul meu şi am decis să rămânem amici.Noi ne aduceam aminte de momentele noaste împreună... fără regrete, iar unele chiar ne amuzau.La un moment dat a spus,, Oricum iubirea noastra se va aprinde". L-am întrebat cum adică şi a spus că o să îmi răspundă Dumnezeu.La ce se referea? Fundiţă!

Răspuns Câştigător
| SteauaNordului a răspuns:

Adica ca o sa va impacati. Tu l-ai parasit asta inseamna ca ai facut o mare greseala si ca Dumnezeu iti va arata cat de mult ai gresit. Concluzia e ca tu ( din ce reiese de aici) o sa iti dai seama ca il iubesti f mult si nu poti trai fara el.
Intrebarea mea pentru tine: Chiar era necesara despartirea? Avand in vedere ca ati avut momente bune? Voi tinerii de ce nu comunicati intre voi probleme voastre?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Probabil a vrut sa zica ca el inca tine la tine si ca intr-o buna zi, vei stii asta si va veti impaca. [parerea mea]
O zi buna!

| Linda100 a răspuns:

Se referea la o reimpacare tongue.
Evident.

| andreabecsek a răspuns:

Am auzit ceva de genul : Prietenia poate deveni dragoste, dar invers nu. Poate sa referea la asta?!

| IamTitanum a răspuns:

Ca Dumnezeu te va face sa te gandesti din nou asupra relatiei si probabil te va face sa te impaci cu el.Din cate vad eu el inca te mai iubeste...

| Violeta_1263 a răspuns:

Cred ca s-a referit la faptul ca o sa va impacati...