| Carlamonicaanghele a întrebat:

In vacanta asta am de invatat verbele neregulate la engleezacryingsunt o gramadaa+ cele 2 forme
cum as putea face sa le invat cat mai usor si sa le retin ceva vreme?
va rooogpuppy dog eyes ajutati-maa

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

---> Daca intri pe acest site vei vedea toate verbele neregulate + ca daca intri in fiecare zi pe acest site http://www.lexica.ro/help/verbe_neregulate.htm vei invata verbele foarte repede!

---> Ma bucur ca te-am putut ajuta! :o3

4 răspunsuri:
| Yana a răspuns:

Poti intra si pe www.english-attack.com si aici dupa ce iti faic cont gasesti un joculet gratis cu cele 3 forme ale verbelor neregulate la limba engleza + traducerea lor. In acest mod inveti mult mai usor.

In speranta ca te-am putut ajuta,

Yana.

| AFR81 a răspuns:

Pe mine m'au ajutat foarte mult jocurile care le'am jucat, deci majoritatea verbelor le stiam deja

| RenataAlesya a răspuns:

Mie imi spui...si pe noi ne-a pus sa facem asta dar in timpul scolii si in 2 zile apoi am dat test din ele. Uite cum am facut eu si am luat 10winking :

Am scris pe o foaie zece dintre verbe cu tot cu celelalte forme si le-am scris de multe ori pana le-am invatat(am incercat sa nu le mai copiez "de mai sus" si sa le scriu asadin minte, daca nu stiiam ma mai uitam "mai sus")...si uite asa am invatat verbele 10 cate 10.Ar fi bine sa le repeti cate putin in fiecare zi altfel s-ar putea sa le uiti(macar sa le citesti de cateva ori)

Sper ca te-am ajutat!:****

| saku99 a răspuns:

Incerca sa nu le inveti ca pe o poezie... cel mai usor este sa folosesti acele verbe, cauta pe cineva sa te ajute, sa te asculte si mai ales nu te panica, si eu le-am avut de invatat. Daca-ti dai silinta vei reusi... Sper ca te-am ajutat!