De aceea se cheama "vacanta". In aceasta perioada renunti la toate stresurile, iar internetul e unul dintre ele. Probabil ca unii nu sunt de acord, insa cu siguranta subconstientul lor este. Te pup! A, si da! As rezista cel putin o luna fara internet. L-as inlocui cu muzica de pe mp3 sau cu alte activitati in grup!
Da. Am fost in aceasta situatie de cateva ori si m-am descurcat. Nu ar fi nimic rau in asta. Ar fi chiar o binecuvantare. Vacanta inseamna distractie in primul rand. Asta inseamna ca in loc sa am o viata virtuala as avea o viata reala interesanta. Nu as renunta la asa ceva pentru calculatorul pe care il am zi de zi.
Daca as sta acasa nu as putea dar daca mereu sunt peste drumuri la mare la soare :X atunci as putea
Normal.Doar in vancanta de vara.Atunci am alte preocupari si nu stau nici pe acasa, ce sa vb de calc, net.
Da, as rezista. Mie imi place sa citesc foarte mult asa ca imi voi petrece timpul acela cultivandu-mi talentele, scriind poezii sau proza si folosindu-mi imaginatia in dezlegarea misterelor cartilor pe care le voi citi.
Daca m-as distra da.
daca m-as plictisii si nu as avea activitate as murii fara net
Da...deoarece nu sunt dependenta de internet imi plac mult calatoriile in alte tari!
Adella21 întreabă: