| Ciresikaaa a întrebat:

In vara asta am fost prin oras cu prietena mea si 2 baieti ne atrageau atentia, unu zambea ori de cate ori trecea pe langa no [a trecut m-ai mult de 3 ori] si vorbea cu noi, [el era cu un prieten] si nu era departe ca eu si prietena mea i-am auzit ce vorbeau spune-au: Amu ti-ai aflat gagica, de la un moment dat baiatu ala ma striga "Pisi?" laughing, baiatul ala imi zambeste ori de fiecare data dar intrebarea e ca oare acel baiat ma place adevarul e ca eu il c-am simpatizez? big grin

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Erau si ei la agatat laughing
posibil sa te simpatizeze, oricum sunt de-acord cu fatacuochiicaprui ei incearca sa pescuiasca laughing si posibil sa musti tu momeala happy oricuma i grija ce faci ca nu cred ca e foarte serios baiatul happy, dar daca chiar te intereseaza ai putea intra in vorba cu el si sa vezi ce ganduri arewinking

2 răspunsuri:
| stefyk97 a răspuns:

Pai daca ti-a zis "pisi" nu iti poti da seama daca te place sau nulaughing dar fiindca iti zambea, si vorbea despre tine, este posibil...

| Alina0491 a răspuns:

Asta poate suna a ceva de genu " oare imi pica si asta-n plasa " " oare o pot agata si pe asta " stii, unii baieti vor doar sa vada daca pot atrage atentia fetelor. Bineinteles, nu este o regula. Ai mare grija sa nu fii " aia " care cade in plasa.