| Pinck0 a întrebat:

In zilele astea ma simt groaznic! Simt ca toata lumea ma lasa deoparte, parca nimanui nu i'ar pasa de mine! Prietenii ma lasa balta, fara nici'un motiv si chiar ma simt ingrozitor! Mereu mi-am dorit sa am o "cea mai buna prietena" si uite ca am avut si inca, sper ca o mai am. Dar e dificil.Pt.ca uneori chiar e o prietena adevarata.[radem impreunalove struck] Dar alteori. e foarte indiferenta si parca de'abia vorbeste cu mine pe mess. Zici ca i'as fi facut ceva. Dar nu am suparat'o cu absolut nimic.Pt ca m-am straduit sa nu o supar.si chiar am fost atenta cu ea. Dar parca ea nu vede aceste lucruri.Ma simt prost sa stiu ca odata suntem Bff iar apoi, asa. niste simple prietene.Nu stiu daca v'ati simtit ca si mine. dar va rog ajutati-ma.love struck Dau funda :X

Răspuns Câştigător
| GossipGirlD a răspuns:

Hei, am trecut si eu prin asta. stiu cum se simte. in primul rand, eu sunt o fire mai recalcitranta, si daca vad ca cineva nu aprecieaza eforturile mele si ma calca in picioare, este mort pentru mine. mai ales ca sunt si scorpion.hee hee observ ca tii foarte mult la aceasta prietena, si chiar vrei sa ramaneti in continuare bff. in locul tau, m`as gandu doar la o singura metoda. stiu ca de obicei se foloseste pentru a`i face pe baieti gelosi si a realiza cat de mult tin la noi, dar as incearca sa fiu ft indiferenta cu ea, si sa-i dau impresia ca am o noua bff. daca chiar tine la tine se va comporta frumos, si veti avea in continuare o prietenie. daca nu inseamna ca nu merita sa aiba o prietena asa buna ca tine. vei creste si vei gasi altele.batting eyelashes sper ca ti-am fost de ajutor. mi-ar folosi ft mult o funda. :X

2 răspunsuri:
| DιιιάLøvєs1Dツ a răspuns:

Pai atunci cand se comporta cu indiferenta fata de tine, intreab-o pur si simplu : esti suparata pe mine? si vezi ce iti raspunde. Sau poate ca in momentele de genu` e prost dispusa si nu are chef de nimeni, dar nu vrea sa iti zica, ca sa nu te raneasca. nu stiu. Tu ar trebui sa iti dai seama, pr ca e prietena ta, si o cunosti mai bine happy. Bafta kiss

| Escape a răspuns:

Incearca si tu sa te schimbi happy. Incearca sa fii indiferenta cu oamenii care te-au ranit. Nu trebuie sa te simti ingrozitor, incearca sa iesi prin parc, sa te plimbi, sa asculti muzica