| bredicenista a întrebat:

In zilele noastre mai este o mandrie sa fii virgina pana la casatorie? vreau sa stiu parerea voastra.

8 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Niciodată n-a fost. Căsătoria e o prostie.

| Pavel5479 a răspuns:

Nu stiu daca e o mindrie sau rusine...dar la sigur ar fi cel mai frumos cadou pentru sotul tau

| Doo a răspuns:

Hmm depinde de persoana.Depinde de caz.Intr-un fel e bine, intr-un fel nu prea mi-ar placea chiar pana la casatorie.Sa fie cu cineva special dupa o relatie lunga si reusita mi se pare normal.

| macydacy a răspuns:

Sincer eu cred ca unor fete le este rusine sa admita ca ar vrrea sa astepte pana la casatorie,cateodata ti-a frica sa nu iti pierzi prietenii sau sa nu mai fi cool si pur si simplu preferi sa minti sau chiar sa faci pana la urma actul sexual din cauza anturajului, oricat de mult vrei sa rezisti in cele din urma esti si tu tentata, in zilele noastre o astfel de intrebare este luata in ras desi eu fac parte din acel 20%care se pastreaza nepasandu-mi de oamenii falsi...parerea mea!

| SevrajBoy a răspuns:

Nu este o mandrie deloc, de fapt este chiar o prostie.

| SadBoyForever a răspuns:

Eu am 21 de ani si sunt virgin nu am avut niciodata vreo prietena si sunt cam trist din acest motiv mai ales ca din motiv ce sunt virgin toti baietii fac misto de mine, dar m-am obisnuit eu cred ca fiecare face ce vrea cu viata lui deci cine este virgin nu trebuie sa ofere nimanui explicatii deoarece este viata lui si fiecare repet face ce vrea cu viata lui deci e normal sa fi virgin(a) sal

| adriana_2238 a răspuns:

Eu asa cred ca este o mandrie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ştiu dacă până la căsătorie, dar părerea mea e că trebuie să îţi începi viaţa sexuală cu cel mai important om din viaţa ta, nu cu primul cretin care îţi iese în cale.
Eu am avut câteva relaţii până acum şi pe durate destul de lungi şi încă sunt virgină şi mă mândresc cu asta (17ani).
Se spune că trăim vremuri foarte moderne şi că acum ar trebui să îţi începi viaţa sexuală cu un necunoscut chiar din prima seara, numai ca să fii la modă şi să ai ce bârfi cu prietenele, dar tu, cea care faci asta te simţi mai bine? Mai ales când vezi că tipul respectiv doar asta a vrut sau că relaţia voastră a fost un eşec?