| vladv26 a întrebat:

In ziua de astazi la ce credeti ca se uita fetele la un baiat? adica se uita daca are ceva bani? se uita dupa aspect? comportament? dupa ce se uita o fata la un baiat?

10 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

În principiu după toate 3 enumerate de tine.Cel mai mult bani ( asta predomină ) dar și aspect.

Contează toate 3 pentru ele în special aspectul și bani...comportamentul nu neapărat.Adică majoritatea fetelor preferă băieți răi laughing

| unulrau a răspuns:

Am vazut multe cazuri in care fetele se uitau doar dupa bani. Sau altele se bagau in relatii cu niste baieti ca erau de aia smecheri sa zic asa. laughing Dar, mai gasesti si fete care iubesc cu adevarat fara sa se uite la bani, etc. Doar ca pic mai rar gasesti.

| Jipa95 a răspuns:

In mare parte in ziua de astazi, multe fete sunt cu ochii numai dupa un tip care are cardul plin, masina, etc stii despre ce vorbesc numai trebuie sa continui lista. Putine sunt cele care se uita si dupa comportament/aspect.

| Leerix a răspuns:

Sunt multi factori care intervin. Depinde de fata... Cele superficiale, materialiste, normal ca se uita numai dupa avere, popularitate si frumusete, spre deosebire de altele care isi doresc sa iubeasca si sa fie iubite, se uita la caracter, la personalitate, comportament, gesturi, reactii etc... Bineinteles, conteaza si aspectul fizic, pentru ca asta vedem prima data la o persoana, iar apoi in functie de caracterul nostru, ne dorim sau nu sa cunoastem mai departe, sa cunoastem interiorul, cu calitati si defecte. In concluzie, interior frumos + exterior placut = idealul, din punctul meu de vedere! big grin

| Mbg1998 a răspuns:

In ziua de azi sincer o fata se uita la un baiat daca are bani o masina si sa fie vazut bine.In special daca unul dintre parinti are o firma ceva deschisa.Eu zic de fete care sunt asa mai fitoase nu de cele de la tara sau mai simple.

| dreamnow a răspuns:

Asta depinde doar de caracterul fetei. Mie personal imi plac baietii inteligenti si cu simtul umorului. Aspectul fizic nu este decisiv, poate sa fie si frumos si normal... intelegi tu laughing. Partea financiara chiar ca nu conteaza laughing)

| vocea a răspuns:

Pai dupa tot ce ai spus mai sus mar majoritatea din pacat pentru bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toate fetele sunt la fel.
Unele sunt interesate doar de bani...cum si unii baieti sunt interesati doar de sex.winking
Daca o fata doreste o relatie serioasa cu un baiat, nu cu banii si masina lui, atunci aceste aspecte vor conta mai putin. Caracterul este cel care atrage o fata serioasa. Bineinteles, conteaza si fizicul, nu pot nega, insa atunci cand o fata te place cu adevarat, va conta felul in care o tratezi, nu plimbarea cu masina.
winking
Degeaba un baiat are cine stie ce masina, daca atunci cand deschide gura nu stie sa formuleze o propozitie.
Inteligenta conteaza foarte mult atunci cand vrei sa ai langa tine un baiat cu care sa nu iti fie rusine.

| Alyra a răspuns:

Depinde de persoană, fiecare cu interesele lor...

| Dominicc a răspuns:

Uite, nu vreau sa sune a reclama, insa decats a ma apuc eu sa scriu multe. a scris prietena mea pentru mine din viziunea unei fete, si merita sa citesti

http://dssmile.wordpress.com/2014/08/22/femeile-nu-vor-banii-tai/

P.S. Ca sa iti dau si parerea mea, se uita si la bani, si la aspect si la comportament.

Aspectu e ceva ce vede la tine prima data, comportamentu e ce o tine langa tine. Banii si restul sunt doar un mijloc de consum pentru a va simti bine.

Mergi cu ideile astea. e mult mai ok.

Spor