Doar oamenii slabi de inger sunt egoisti, si, intr-adevar, este frustrant atunci cand nu faci parte din categorie, sa te intrebi acest lucru.Eu mi-am asumat o tactica de-a da o lectie celor egoisti, dar si de-a nu mai cadea in plasa lor de profitori; au avut o sansa, a doua nu le-o mai ofer.
Important este sa ai incredere in tine... o doza de egoism avem fiecare de care suntem sau nu constienti, cat despre egoistii in adevaratul sens ce sa spun unii asa sunt de la mama natura, altii au devenit pe parcurs din diferite cauze...
Dintotdeauna a fost asa pentru ca este vorba despre natura umana. Cei cu un grad mai inalt de educatie reusesc sa-si infranga sau sa-si mascheze egoismul.
Deoarece majoritatea considera ca ei sunt singurii care conteaza, ca nu are rost sa se gandeasca de 2 ori inainte sa actioneze pentru a nu-i rani pe ceilalti.Multi care au fost raniti la randul lor s-au inchis in ei pentru a nu mai fi raniti si a 2-a oara.Chiar vara asta am fost tradata de "prietenii" mei. Dar nu imi pierd speranta.Stiu ca sunt si oameni care isi deschid sufletul in fata ta si sunt atenti la sentimente.Am descoperit ca daca nu te increzi in tine, te pierzi pe tine insuti.
Nu stiu...
nici eu nu pot avea incredere in oameni de nici oculoare, numai dezamagiri...ciudat e ca eu sunt de incredere si foarte rar am tradat pe cineva
Ok, sa o luam asa nu poti avea incredere nici in tine, prieteni adevarati nu exista, toti te vor vinde, judeca, toti te vor vorbi pe la spate & other stuff, poate ca asa vrea dumnezeu asa a fost dat sa fie sa fim vanduti de prieteni precum a fost Iisus vandut de Iuda. ce sa zic lumea e aiurea rau. nu stiu e greu de inteles, bine acum nu vreau sa te fac sa crezi ca e gata prietenii nu sunt buni la nimic si asa, doar ca si cel mai apropiat prieten la un moment dat iti va intoarce cutitu` in rana. viata ne dezamageste uneori. si in viata o sa cazi tot timpu`. important e sa stii sa te ridici
Si eu ma intreb acest lucru de multe ori...
am invatat ca doar persoana mea conteaza, eu sunt cea mai desteapta ce mai tare, cea mai fermecatoare (poate par increzuta dar ca sa rezisti in zilele noastre trebuie sa ai atitudine ), trebuie sa ma respect ( daca nici eu atunci cine? ) si nu trebuie sa imi pese decat de cateva persoane mai apropiate, ca pana la urma toti sunt trecatori prin viata noastra si tot singur ramai sa o scoti la capat...
in concluzie...doar TU contezi!
Nu sunt toti asa... sunt si specimene EXTREM de rare care se pot numi prieteni si iti dai seama prea tarziu ca sunt prefacuti dar Doamne ajuta or exista si persoane care sa nu fie asa
Am eu un raspuns de 10 am dat nota 9 pentru ca : Increderea trebuie sa ne acordam noua, unora si Lui cel de sus si inauntrul nostru, apoi vreau sa mentionez ca am am atins un punct in care eu incerc sa nu mai fac decizii gresite si sa ma sfintesc dar acum problema se pune altfel cand m-am maturizat fizic psihic si spiritual trebuie sa sacrifice si sa sfatuiesti ca sa iti ajuti si pe altii sa devina cat mai desavarsiti in purtare si multe altele.