"Toate ca toate dar ce fel de baieram ar fi ala, fara o manea pe care sa dansezi?"
Tu chiar crezi ca doar pe manele se poate dansa? Imi e mila de tine
Pai cum sa-ti zic? eu nu ascult manele, dar ascult rap nu sunt in potriva daca vad ca cineva asculta manelele, fiecare are stilul sau de viata. Ceea ce ai spus tu ca zic unii ca cei ce asculta manele sunt cocalari e drept, dar nimeni nu are dreptul de ai judeca pe altii, nu crezi? Deci eu personal nu am nimic cu astfel de oameni
Mai sunt de acord cu tine desii eu nu prea ascult manele dar mi se pare si normal daca mergi la o petrecere sa faci fite si cv de genu"Vai de mine hai afara ca ma sufoc" asa ma enerveaza persoanele care fac faze din astea. Eu nu am nimic nici cu cei care asculta manele pe strada atata timp cat nu se leaga de mine si sunt lasata in pace chiar nu am nimic. Totusi sunt unele persoane care asculta manele si se cred mari si tari da nu numai cei care asculta manele sunt asa poti asculta rap rock metal ca oricum sunt persoane care se cred buricu pamantului. Dupa parerea mea e vorbade mentalitate
misauratcuviata întreabă: