| gsjsjjs a întrebat:

In ziua de azi lumea prefera minciuna in locul adevarului. Puteti sa-mi spuneti de ce? Am o nelamurire...

Răspuns Câştigător
| LittleLady a răspuns:

Pentru ca li se pare ca scapa mai usor mintind decat spunanad adevarul.Si totusi asta fac toata viata lor:mint; deci traiesc in minciuna.Asemenea persoane trebuie evitate sau daca nu sunt scufundate prea tare in minciuni si daca merita, ajutate sa mearga pe calea cea buna(dar astea sunt exceptii rare).Te inteleg perfect.In acest moment ma aflu in aceeasi stare ca tine si stiu cum e sa fii inconjurat de sute de persoane si dintre care doar una(sau chiar niciuna)sa fie om cu tine.M-am saturat de toata nesimtirea asta si falsitatea din jurul meu.as da orice ca lumea asta sa fie mai buna pentru noi toti, nu sunt egoista.Cu greu mi-am gasit 2-3 prieteni buni si ieri am aflat ca unul dintre ei a trecut de alta parte, sau cel putin asa cred eu dupa cele auzite.Ma deranjeaza pana si cel mai mic gest gresit si chiar daca nu are urmari materiale grave, in sufletul meu lasa rani adanci care se acopera pe parcursul a zeci de zile petrecute in agonie si pierdute in sute de intrebari de genul:"DE CE?"

| gsjsjjs explică (pentru LittleLady):

Mai nou tot ce este in jur este minciuna si instiga la minciuna. De exemplu: yahoo messenger, un simplu invizible este o minciuna. Nu mai exista personalitate, toti sunt una. Ce face unu fac toti.

5 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Pentru că minciuna uneori te poate scoate din orice.

| greyhound a răspuns:

Nu prea sunt de acord cu ce spui, dar presupun ca punctul tau de vedere nu vine din neant.

| simanapeace a răspuns:

Minciuna e la moda. happy

| Lollipoop a răspuns:

Buna. Probabil ai mintit si tu cat de putin sau mai mult, depinde de cauza. Unii oameni fug pur si simplu de responsabilitati, subliniez si raspunsul colegei de mai jos ''Stellahalfofu'', da intr-adevar are dreptate, asa's unii oameni, si din pacate tot mai des intalnim astfel de persoane, care traiesc in minciuna. Mai ales ca aici, in ''lumea virtuala'' poti fii 'oricine' pe baza minciunilor, trist, stiu. O seara placuta va doresc!