Asa cum zice si 112desert ( inca stau si ma gandesc daca este desert, de mancat, sau desert, gen..sahara ) da-i pace o vreme...o zi, 2..sau chiar daca va intalniti, fi rece cu el, respingel, arata-i ca esti indiferenta pentru ca daca a zis ca te place, se va simtii naspa si respins si o sa te vrea mai mult, te va cauta mai mult, va face tot posibilul sa il "ierti" si sa va intelegti la fel ca inainte. Be a little devil with him muhaha.
Vrea, intr-un fel sau altul, sa faci tu primul pas, sa vada cum reactionezi la actiunile lui. Prin faptul ca el face chestiile astea, tu il vrei mai mult...asta e ideea we are dude's
Mi-a spus ca nu ar vrea sa ma sarute. pentru ca nu vrea sa imi fac sperante degeaba..am incercat si partea cu primul pas si nu a mers. o alta idee?
Asa cum zice si 112desert ( inca stau si ma gandesc daca este desert, de mancat, sau desert, gen..sahara ) da-i pace o vreme...o zi, 2..sau chiar daca va intalniti, fi rece cu el, respingel, arata-i ca esti indiferenta pentru ca daca a zis ca te place, se va simtii naspa si respins si o sa te vrea mai mult, te va cauta mai mult, va face tot posibilul sa il "ierti" si sa va intelegti la fel ca inainte. Be a little devil with him muhaha.
Eu zic ca trebuie sa nu ii mai dai chiar atat de multa atentie. Ca si noi, de altfel, baietilor le plac fetele care "se lasa greu" si trebuie sa alergi putin dupa ele. Asa ca, asta este sfatul meu, lasa-l cateva zile, fii mai rece cu el si o sa vezi ca o sa isi dea seama ca te vrea. Iti spun din experienta, Succes :*