| gabriela_3062 a întrebat:

Inainte sa fiu ca prietenul meu (am primit sfaturi de la voi ca trebuie sa inchei cu el ca asa este cel mai bine)eram genul de pers care credea in "basme" credea ca poate sa isi gaseasca pe cineva care poate avea incredere toatala in el, sa ma respecte sa ma aprecieze si sa avem o relatie normala.vedeam o relatie bazata pe incredere, iubire si respect(credeam ca exista asa ceva)... dar akuam dupa ce am fost cu el.am impresia ca visez km mult.am fost atat de dezamagita de el pentru ca il credeam usa de biserik aveam o parere atat de buna despre el si totusi dupa cate imi facuse nu imi venea sa cred. oricum acum il cred in stare de orice nimic nu ma mai surprinde... dar partea cea mai rea este ca mi-am pierdut incredera atat in mine cat si in persoanele din jurul meu ca atat mai mult in baieti adica pe el care il vedeam un sfant am vazut ce ii poate pielea si cu toate ca stiu ca nu toti sunt la fel nu pot sa vad un baiat care sa iubeasca cu adevarat si sa respecte o fata. mi se pare ceva imposibil si inainte nu mi se parea...nusthu ce sa mai cred. acum am vazut cum sunt baietii cu adevarat sau a fost una din cele mai dezorientative momente? as vrea sa vad si parerea unui baiat! pup:*

Răspuns Câştigător
| Bia:X a răspuns:

Nu sunt toti baietii asa... exista undeva si baiatul la care visezi tu....il vei gasi cand nu te asteptiwinking pana atunci incearca sa faci ce-ti place(probabil cumparaturi, sa mergi la filme cu prietenele orice iti face placerewinking ) succeshappy

1 răspuns:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu poti sa generalizezi...eu sunt mai misandrina si afirm fara regrete ca baietii sunt niste porci(I'm evil devil )dar totusi am momente cand ma gandesc ca totusi mai sunt si baietii ok cu care poti fi fericita(am spus in unele momente devil )...ideea e ca noi oamenii suntem atrasi de ce e mai greu de obtinut, total opus de noi si nu vedem ca de fapt oamenii care merita cu adevarat sunt mai aproape decat ne putem imagina... daca ai suferit din cauza lui asta nu inseamna ca toti baietii sunt ca el si toti o sa fie la fel de porci(unii sunt mai putin porci laughing )...asa ca incearca sa iti refaci viata si nu te mai gandi la el...sa iei totul de la inceput happy