Va fi interesanta prima zi, pentru ca vei cunoaste diferite persoane, vei face parte din alt colectiv. Trebuie sa te comporti natural, e cel mai ok. Dirigintele o sa va dea orarul, poate cartiile ( depinde de scoala ).
Stai calm si eu m-am panicat la timpul meu gen toata vacanta am fost cu gandl la asta si dupa 2 zile de scoala imi parea rau ca nu i-am cunoscut mai devreme fii tu insuti si tottul o sa fie perfect
Prim zi de boboceala va fi de neuitat, te asigur. Loc nou, persoane noi. La noi la liceu a fost o chestie super draguta, cei de-a 12-a ne-au tinut un tunel de flori pe sub care am trecut toti bobocii pana la intrarea in liceu si pe fundal se auzea melodia "We are the champions"-sentimentul, unul superb, nemaiintalnit. Directorul bineinteles va tine un discurs si la fel si sefa/seful de promotie care doar ce a terminat clasa a12-a si cel/cea care a intrat cu cea mai mare medie in liceu. O sa iti placa prima zi de liceu, de restul zilelor ma abtin, dar prima va fi cu siguranta de neuitat
VulpeaDinUmbra întreabă: