| Meli2314 a întrebat:

Inca 8 zile si incepe scoala. Cum va simtiti? >:

17 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Nemaipomenit...Simt cum ma prinde depresia laughing

| doreal a răspuns:

Ma simt boboaca laughing.

| UzOm a răspuns:

Rău! Ultimul an...

| KanezuY a răspuns:

Ingrozitor laughing

| ABCD122 a răspuns:

Emoționată. E primul an de liceu happy

| Printesa10TM a răspuns:

Nasol! Am emotii, voi fi boboaca!

| Meli2314 explică (pentru Printesa10TM):

Hei, nu iti pot raspunde la mesaj, esti utilizator senior.

Mai trebuie sa dai cateva raspunsuri si vei fi utilizator senior. Vorbim aici, si iti faci si raspunsuri.

Okkk.

Imi e somn;-;

Tu cum te simti avand in vedere ca vei incepe liceul?

Te culci? Si mie imi e somn, dad de obicei nu dorm si nu stiu cum sa fac asta. O prietena mi-a zis sa numar!

| MissADEEL a răspuns:

Sincer? Vreau să înceapă mai repede, nu mai am răbdare. Nu credeam că voi spune vreodată asta, dar sunt convinsă de dorința mea și sunt gata să înfrunt oboseala și greutățile pe care le implică școala.
De ce? Fiindcă ador să fac unele teme. Ador să creez, să îmi pun mintea și imaginația la lucru, dar și să simt că o pot face cu un scop. Ador să învăț lucruri noi care îmi vor servi la ceva cu siguranță.
În plus, singură nu sunt în stare să îmi fac un program pe care să îl respect și mă simt lipsită de motivație și împraștiată. Dacă se bagă cineva (profesorul) să îmi creeze un orar și să mă facă să îl urmez sfințește (să nu chiulesc), atunci e nemaipomenit.

| VenomMMA a răspuns:

Excelent. Sunt bucuros ca nu mai trebuie sa ma trezesc dis de dimineata sa merg la scoala. Mate, romana, profesori exigenti, bleah. laughing

| LoveMeBabyasdfg a răspuns:

Sunt foarte nerabdatoare.Anul asta voi fi boboaca si sunt super emotionata, dar abia astept sa-mi cunosc colegii si profesorii si sunt sigura ca o sa fie foarte frumos si o sa ne distram de minune impreuna.

| Gloriaaa027 a răspuns:

Mai sunt 7 zile acum crying(. Oribil...

| Andra2001CG a răspuns:

6 zile

Întrebări similare