Depinde... de pildă eu nu m-am simțit niciodată „atras" de vreun tip, dar am avut câteva reprize de sex cu alți tipi. Și chiar îmi place.
Dar „atracție" în adevăratul sens al cuvântului, simt pentru o tipă, niciodată pentru un tip. Ciudat, nu?
Așadar, poate că la tine e invers - ești ceva mai mult gay, decât hetero.
Oricum, e deja foarte mult timp de când Kinsey a descoperit că majoritatea oamenilor sunt mai degrabă bisexuali, decât strict gay sau hetero.
În locul tău, nu mi-aș face mari griji din cauza asta, aș lăsa lucrurile „să curgă" firesc.
Eu cred ca e ceva normal! Chiar daca esti lesbi nu inseamna ca ai facut ceva gresit. Nimeni nu iti poate spune pe cine sa iubesti
Ai putea sa fi bisexuala asta nu e vreo problema! Dar ai grija trebuie sa fi perfect convinsa ca asta simti sa nu cumva sa fie ceva trecator iar apoi sa iti para rau! Iti pot da un sfat, cel mai bine e sa mergi la un pshiholog el/ea te poate lamuri cel mai bine nu lua decizii pripite care te pot afecta mai tarziu
Ai putea fi bi, nu este rusine. Atata timp cat esti cu cineva, baiat sau fata (nu conteaza), nu ar fi prea bine sa te dai de exemplu la ea. Si este normal sa te simti atrasa si de alte persoane in afara de prietenul tau. Vezi ce parere are el fata de bisexualitate, deoarece trebuie sa te accepte asa cum esti. Daca nu vrei sa-i spui lui, spune-i unei prietene, te va face sa te simti mai bine, iti va lua o piatra de pe inima. nu