| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a întrebat:

Inca o intrebare. Ciudat dar manh. Pentru voi conteaza foarte mult aspectul parului unei fete? Sa fie sanatos, stralucitor, bine aranjat? Lung sau scurt? Drept sau carliontat? Prins sau lasat pe spate? La fel si manichiura? Sa fie lungi sau scurte? Care raspunde la toate intrabarile funda!

5 răspunsuri:
| 009 a răspuns:

Da pentru un baiat conteaza toate aste sa aiba un par ingrijit si de preferabil lung cu niste bucle romantice, iar mainile si mai ales unghiile trebuie ingrijite curatate, taiate, eventoal date cu oja da nu de aia de tganci
FUNDA:*

| 009 a răspuns:

Dar vad ca in ultimul timp baietilor le place mai mult aspectul natural decat cel extravagant

| Daniel TM a răspuns:

Conteaza aspectul parului dar nu foarte mult. Bine aranjat. Lung. Carliontat. Lasat pe spate. Fara manichiura facuta. Scurte.

| marinaforic a răspuns:

Aspectul parului conteaza, cum sa nu, dar daca parul sta zburlit il poti prinde in coada intelegi? adica gasesti si alte variante.
parul mediu cred ca este cel mai potrivit nici lung nici scurt depinde de gusturile fiecaruia.
parul ondulat-bucle lejere si iar gusturile nu se discuta
lasat pe spate dar cand e cald il prind
unghiile mele sunt scurte pentru ca nu le pot proteja incat sa imi creasca
sper ca ti-am fost de folos
funda?

| pauza a răspuns:

Pentru mine conteaza. mie imi place ca o fata sa nu aiba parul blond sau scrt.saten,brunet e mai bine...si lungimea sa fie medie(si joaca-te in parul fetelor care le placi pentru ca si lor le place, se inrosesc imediatwinking )