| KimBianca a întrebat:

Inca o intrebare legata de visestraight face. Ce inseamna cand il visezi pe "necuratu` "? [intelegeti voi straight face ].[nu vreau raspunsuri gen " prea multe filme...etc ".
Am visat ca maica`mea era bolnava [e si in realitatea dar in vis era altfel] si plangea. statea in genunchi langa patu` ei si mi-am ridicat privirea si am vazut o umbra mare trecand prin fata mea. m`am dus pana la baie cu o cruce si cand m`am intors era un om la noi in vis [era un baiat de vreo 19-20 de ani foarte dragut ] dar cand am trecut cu crucea pe langa el s`a infuriat. in fine. cred ca v-ati prins cine era. si a facut in asa fel incat nimeni nu ma credea. cadeam in genunchi si plangeam. iar el radea langa mine.in fine s`au intamplat mai multe in vis si la un moment dat l`am intrebat ce trebuie sa fac ca sa isi revina maikmea si toata lumea. si mi-a zis ca trebuie sa devin a lui [nu radeti rolling on the floor ] si cand i-am zis "bine " [doar de dragul parintilor si prietenilor ] am inceput sa ma inrosesc... in vis imi vandusem sufletul lui. dar toata lumea isi revenise. deci sa`mi zica cineva ce inseamna?straight face. dau Fundita si voturi ^^

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visul tău poate fi perfect înțeles din punct de vedere psihologic, sau cel puțin așa spunea Freud. În timpul soumnului, dorințele, temerile, ideile noastra cele mai profunde se transformă în imagini, din moment ce bariera conștientului este momentan ridicată. Prin urmare, ce ții în tine în perioada de veghe eliberezi în timpul somnului prin vise. Probabil ești foarte afectată de boala mamei tale și nu reușești să-ți exprimi în totalitate aceste sentimente. De aceea în vis te-ai văzut făcând acest sacrificiu pentru a o însănătoși. Se pare că ascunzi o mare capacitate de sacrificiu.

7 răspunsuri:
| TheCosmin99 a răspuns:

Sti imi pare rau e mama ta ca este bolnava, dar e foarte urat sa videzi pe cineva drag ca este bolnav si iti pare rau si eu as face ce ai facut tu doar pentru cei dragi dar... vise de noapte nu stiu ce inseamna
P.s Insanatosite gravnica pentru. mama ta

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

1.Te-ai uitat la star war și a fost ca și la faza aceea cand Anakin s-a alăturat forței răului.
2.Am râs de am pocnitlaughing
3.Multă sănătate pentru mama ta.

| DontHaveANamee a răspuns:

Visele sunt vise.Realitatea e realitate.Si pentru că sunt vise,inseamnă că rămân in acel paradis, adică nu se v-a întampla niciodată asta, stai linistită.

| PerfectAngel a răspuns:

Sti ca asta poate fi o inscenare a "necuratului",adica cum sa iti spun eu,el vrea sa te faca sa mori. Stiu din propria experienta. Daca ti se intampla sa mai visezi asa du-te la biserica si spovedeste-te. Preotul iti va explica mai bine ca este inscenare a diavolului sa te faca sa mori.
Si de aici citesti daca te intereseaza:
Am avut si eu un vis asemanator,adica am visat cum a murit bunica mea, nu cum a murit in realitate, si eu i-am promis ca voi fi cuminte.Eram langa patul ei si plangeam...si s-a ridicat brusc cu ochii rosii asa inflacarati si cu o privire inspaimantatoare,cu care nu s-a uitat niciodata la mine,si mi-a dat un pumn tare in umar. Toata ziua am plans si am vorbit chiar si cu doamna de Religie. Ea mi-a explicat ca era diavolul cu chipul bunicii mele si a vrut sa ma faca sa mor,pentru ca eu chiar aia imi doream in acel moment,sa mor sa ajung la bunica mea sa pot vorbii cu easad.
Vezi,nu trebuie sa ii cazi in "capcana", ca el chiar asta vrea, sa te faca pe tine sa vrei sa mori ^^. Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| Esperança a răspuns:

Sa-ti zic o chestie satanei nu ii este frica de o simpla cruce... pe satan il birui doar cu Cuvantul Lui Dumnezeu. poti sa ii arati tu cate cruci si Biblii vrei.

| KimBianca explică:

@Dafina ...1.nu m`am uitat la star war. urasc filmu` ala =]] happy
2.nu stiu de ce ai ras =]] [sau daca a fost doar sarcasm happy ]
3.Multsu` ^^

| Esperança a răspuns:

Ti-am trimis un mesaj sper ca l-ai primit daca ai vreo intrebare sau nelamurire te astept pe mess.