| dan123456 a întrebat:

Inca o intrebare! Nu stiu ce sa fac cum sa cuceresc o fata va rog dati-mi si mie niste sfaturi dau funda!

Răspuns Câştigător
| lucian_2018 a răspuns:

Petrece-ti mai mult timp cu ea, fii cat mai romantic, nu incerca sa o superi si cel mai important sa nu o contrazicilaughing.
Fii "atent cu ea", daruieste-i si tu ceva, incearca sa te imbraci cat mai la moda si fii o persoane glumeata si deschisa la orice subiect atata timp cat e venit din partea ei.
Succes!
Funda?winking

5 răspunsuri:
| Bєshka a răspuns:

Pur si simplu du-te la ea si invit-o la un suc.Sau daca ai numarul ei de telefon ii scrii un sms daca esti timid.Bafta!

| Bondarel99 a răspuns:

Vorbeste cu ea, petrece cat mai mult timp cu ea, poarta-te frumos si invata sa o asculti ca sa capete si ea incredere in tine si apoi totul va veni de la sine daca si ea te place.

| BeCaUsEiLoVeYoU a răspuns:

Dai flori, ciocolata, fai curte, scoateo in oras Eu zic sa faci ceva chiar deosebit, mai de mult (30 de ani), baieti scriau scrisori de dragoste la fete si i le ascundeau pintre lucrurile lor, dar nu stiau cine o scria. Dupa parerea mea e foarte romantic. Si mie, personal imi plac lucrurile deosebite, cred ca la orice fata. Bafta!

| thefighter1 a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau e sa nu te iei dupa raspunsurile de mai suswinking